• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    passionsblomman - ett tips om man inte blir godkänd i sin kommun är att byta kommun dvs flytta!

  • Lapinette

    Ja, visst är det sjukt men det händer nog inte så ofta.

  • Lapinette

    muggles - han blir inte lika charmig när han pratar svenska för han kan då inte komma med några snabba eller underfyndiga kommentarer. Det är väl det som är mest trist när man inte får vara på sitt eget språk, att man tappar en del av sin personlighet.

  • Lapinette

    mugglan - visst var det lätt att ta sprutan?! Nålen är så himla fin att det inte känns ett dugg. Vad många som drar igång nu här i maj. Spännande!

  • Lapinette

    Blev utsläng och inte kom mitt sista inlägg in .

  • Lapinette

    BS - det låter jobbigt!

    Vickan - det ska bli intressant när vi ska bli "förhörda" var för sig. Har hört att det kan ta 3-4 timmar!!!

    Ska snart springa iväg och träna för att sedan möta upp maken + hans kompis från Frankrike som ska sova hos oss i natt för en middag på stan.

  • Lapinette

    Oj, vad ni är igång och diskuterar redan, så här på morgonkvisten! Själv är jag förvånad att jag känner mig så pigg och faktiskt sitter på jobbet och arbetar. Var nämligen ute och slarvade i natt med make + kompis från Rivieran.

  • Lapinette

    Inser att jag måste läsa ikapp. Har bröllopsväninnan definitivt sagt att du inte blir bjuden nenne??

  • Lapinette

    nenne - nu har jag läst inlägget. Förstår inte riktigt, tycker hon du har betett dig så dåligt att er vänskap inte är värt något längre? Har hon hört av sig till dig under denna tiden eller har hon bara suttit och väntat på att du skall höra av dig? Man är ju två i en vänskap/relation. De jag valde att inte bjuda till vårt bröllop var folk som jag helt enkelt inte längre hade någon kontakt med och då menar jag att vi inte pratat på något/några år. Jag tycker det verkar jäkligt drastiskt att inte bjuda en så nära vän på sitt bröllop.

    Sen kommer nästa reaktion ... tjoooooooohooooo, vi får träffa nenne i juni!!!!

    Och något som faktiskt tillhör samma ämne som nennelainens. Jag har en gammal kompis som tidigare stod väldigt nära. Idag pratar vi/träffas vi kanske några gånger per år. Vilket fall, de var på middag hos oss i höstas och sen dess har jag inte hört ett ljud ifrån dem. Bjöd in henne till tjejmiddag i februari, inget svar. Och har nu inte heller fått något svar på min festinbjudan. Min mamma sprang på henne för några veckor sedan och ringde sedan mig och undrade om hon var gravid. De har redan 3 barn och den yngsta är i 7 års åldern så jag sa till mamma nej, så kan det inte vara MEN ... nu undrar jag om det faktiskt inte är så. Att hon inte "vågar" höra av sig till mig för att hon är gravid. OM så är fallet så borde hon känna mig bättre än så.

  • Lapinette

    Oupsie, tänker också på att det är svårt för henne att dölja en graviditet och ändå mer om hon hoppsan, helt plötsligt har en bebis. Alla hörde av sig gällande tjejmiddagen utom hon ... och nu så är det i princip bara hon + 2 andra som inte hört av sig gällande min fest. Man börjar ju liksom undra om man har gjort något fel? Jag inboxade även henne på FB utifall hennes mailadress är nedlagd.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen