• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Jag valde att göra som din vän nenne i mitt fall med väninnan som jag bad dra åt skogen. Jag ville inte känna mig orolig eller konstig för att ha henne på mitt bröllop. Men vi hade då inte pratat eller haft någon som helst kontakt med varandra på drygt två år MEN ... jag funderade länge på om jag skulle bjuda henne för att sluta "fred". För att då lämna över beslutet på henne om hon accepterade det eller ej.

  • Lapinette

    BS - det tycker jag med. Om hon inte vill säga att hon är gravid så kan hon ju alltid ljuga ihop något annat. Hon kan ju t o m svara med ett sms eller mail. Så enkelt!

  • Lapinette

    Telis - är en skräcködla ... enligt AM sätt att definiera ålder. Förresten var är AM??!

  • Lapinette

    Då känns det mycket trevligare att bli kallad för kanin . Och skräcködla är jag själv snart fast jag kvalar nog redan in där och känner mig definitivt som en idag ... trött, sliten, grått och slitet hår (ska åtgärdas i nästa vecka) ... osv.

  • Lapinette

    kokisen - stackars, stackars Conny! Usch för att må så dåligt! Hoppas ni får veta snart vad det hela beror på och att han får komma hem. Skickar massor med kramar till dig och familjen.

    pb - usch för magsjuka!

    Inga kräkningar här! utan jag säger istället ÄNTLIGEN FFFFFFFFREEEEEDAAAAAAG!!!

  • Lapinette

    Tinga - stackars, stackars Piff!

    snaily - shit, har du fått diabetes?

    nennelainen - så du blir inte bjuden nu när ni har rett ut det hela? För så hade jag gjort ... om jag tvekat innan och sedan rett ut det hade jag absolut klämt in min vän.

  • Lapinette

    BS - det låter inte bra! Tror du inte det blir värre om han träffar henne mindre? Men vad skönt att Astrid är lugnare än Iris.

    nenne - vi är sååå glada över att du kommer till oss istället för bröllopet men jag tycker din kompis reagerat lite "konstigt". Nå väl ... nu blir det superduperstor trådträff istället .

  • Lapinette

    nenne - ja, alla är vi olika! Hon får ju lida över att inte ha dig där på sin stora dag medan vi får njuta av ditt sällskap istället .

  • Lapinette

    Telis - kanske du kan titta förbi en stund eller bort hon långt från Stockholm. Vill ju se Televinken ... ja och så dig förstås.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen