Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    passionsblomman skrev 2010-05-07 16:47:47 följande:
      Det gör jag i vilka ögon som helst. Blir bara större och större...Fast såhär efter magsjukan så skiter jag i det. Bara jag slipper må sådär på ett tag.Jag tänkte på det förut förresten, HUR kan folk frivilligt hålla på och spy och laxera och jävlas med sig själva för att bli smalare...det ÄR ju så vedervärdigt!Fast det är klart. det är ju någon slags tvångsgrej, men ändå.
    Usch, men magsjuka då kan du ju inte styra när du spyr. Jag har många gånger stoppat fingrarna i halsen på fyllan när jag insett att det blivit för mycket. Bättre förekomma än att förekommas. Och så mår man bättre efteråt. Däremot skulle jag inte göra det till en vana för att bli smal, huvaligen, så jäkla roligt är det inte att spy. Eller skita heller, för den delen. 
  • nennesjuttioåtta

    Tinga – åh vännen, stackars stackars dig! Förstår att du är frustrerad till max och önskar så att det någon gång för i helvete kunde vända så ni kunde ha det som det är meningen att det ska vara! Det måste kännas så hopplöst. Önskar jag kunde hjälpa er, eller att NÅN kunde hjälpa er NU! Massor av kramar!!!


    BS – ja ni verkar också ha det himla tufft med Iris.  

  • nennesjuttioåtta

    Ego, jädrar i havet vliken produktiv helg vi haft! Här har det grävts upp några meter land och fyllts på med ny jord (hämtade en kärra kompostjord när vi ändå var på tippen med allt RIS efter trädfällningen), klippt rosor, städat, bakat bröd, sovit, satt upp tavlor, tagit fram mer av stenläggningen,målat trappen, tvättat, hivat återvinnning och ritat utbyggnad och varit hundvakt och haft vän på middag och sovits lite till i soffan och grillat och fikat i solen (solsken hela helgen!) och staplat all ved och maken har både hunnit träna på sin nya räsercykel och sprungit... *piuuh* Tänk om vi kunde vara lika företagsamma jämt, då kanske det skulle hända lite grejer här hemma?


    EA – Men det är inte säkert att han såg rätt, min läkare såg ju 9 blåsor andra gången och de plockade ut 18 ägg (iofs kanske han sa "...per sida" men det hörde varken jag eller maken så de tär en vild gissning). Och kvalitet betyder inte kvantitet. Det kommer gå bra! Det räcker ju med ett som är kalas!


     

  • nennesjuttioåtta

    Tinga, jag hatar telefontider som ändå inte fungerar. Hoppas hon svarar och att hon tar tag i detta omgående! som sagt, man kan ju inte önska att han fick magsjuka regelbundet för att hålla aptiten igång efteråt. Om det ändå fanns en quick fix – ni lämnade barnen till logopeden över helgen och vilade upp er och sen när ni hämtar dem på söndagen så kan de koka sin egen pasta och äter allt. Men de pratar lite nu va? Måste ju kännas som ett lyft när ni kan prata med dem om det och till slut kanske kan få lite svar på vad de själva känner? Eller jag har ingen aning, jag är ju 27+0 på onsdag så jag tänkte att då kom de ju ut så här har jag snörat snippan med buntband för här ska ingen Prick ut i förtid s det blir som för er. 

  • nennesjuttioåtta

    där är du ju muggles! VAR var du i fredags? Fuldansade du IRL bara !?!? 

  • nennesjuttioåtta

    Parnassia – visst är det skönt! Känns som vi båda börjat boa som attan med världens blåslampa i röven men vi komer nog inte hinna det vi tänkte ändå...

  • nennesjuttioåtta

    dra i handbromsen med en knapp, jo jag tackar! Bra tips till Tinga (och vem som helst, faktiskt!)! När börjar du spruta?

  • nennesjuttioåtta

    vi har gigantiska spindlar i källaren och oftast kan jag hantera det men blir jag överraskad så blir jag skitfånig och hysterisk, även om det visar sig att den är död och torkad. Hua! 

  • nennesjuttioåtta

    parnassia, ja mig får du leta jävligt länge efter också, helt i ondan.


    Tinga – nej, det är inte rimligt att begära det av sig själv! och spy ur dig alla fulaste ord du kan, de kan ju inte hjälpa det men vem ska man annars skylla på (för det känns ju som man vill göra det) och det måste ju pysa upp någonstans. Bättre här då...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen