Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    nu tar jag helg! Kram på er alla!

  • nennesjuttioåtta

    go morgon!


    fler Kramar till September!!!! Och klart ni ska ha cykelhjälm, så det känns naturligt för dem sen. 


    EA – grattis till stor äggskörd! Håller tummarna i eftermiddag för ett dussin toppenägg!


    Lappis – välkommen hem! Tänkte på er och hoppades att ni inte blev fast i GB. 


    Muggles – hur har sprutstarten gått? Styrkekramar!!!!!


    MSW – grattis till pottsuccé!


    Ego – åter från Tyskland och bröllop. Intressant och en upplevelse! Förutom att få vara med om något helt annat än ett svennebröllop så såg jag för första gången, trots fula stöd-stayups i en pensionärsbrun färg, hur mina vrister integrerades med vaderna. Och så var det schweinigt kallt, ni verkar ha haft tropisk värme (nåja) här i helgen. Men annars har det varit bra och väldigt roligt! 

  • nennesjuttioåtta

    Gosnosen! ÅÅÅÅÅÅÅHH!! Såg det mugglan skrev och trodde jag hade missat något inlägg, vad kul att höra hur det går även om det inte var så roliga nyheter, men har också undrat hur det gått med allt! Massor av kramar och hoppas att nästa chans lyckas bättre – all the way!!!

  • nennesjuttioåtta

    snorkis förresten, det lät ju jätteläskigt och skitkonstigt med din mans huvudvärk som det blev märken av! Hoppas det är bra nu och att ni kollat upp det! Här får jag jämt också höra att "OOOOH men vad STOR mage, jag känner också en som ska ha i augusti och på henne har det PRECIIIIS börjat synas...yadayadayada". Och jag kvalade knappt in på kurvan, så inte vet jag. Det kanske inte bara är livmoder som putar här, i morse vägde jag +12 kg. Fast jag VILL ju ha stor mage och känner mig jättefin, men den börjar bli tung och särskilt med sammandragningar och Prick-röv som sticker ut (eller vad det nu är) titt som tätt (förmodligen röven, om den är som sin mor) så är jag rätt trött i mage och rygg på kvällen sen. Det blir att ha en sån där BH för ljuvren på kossor till slut tror jag, för att hålla uppe bälgen. Och det kanske inte är någon som säger "men vilken liten mage" till gravida för man blir säkert ledsen och orolig för det. Men jag fantiserar om att min graviditet går mycket fortare och är snart klar så när jag sen vankar fram i v 41+2 så kommer jag  få äta upp det rejält.

  • nennesjuttioåtta

    PB, just det, sorry ... ni har ju eskimån! Håller tummarna att mensen är helt utebliven för ett tag framöver.


    muggles – Heja sprutningen! Kan det verkligen spela någon roll om man börjar en dag för tidigt (när man ändå börjat blöda)?!?! Och om det avbryts behöver ni väl inte betala alls!??! Men klart det inte avbryts! Och stirra dig inte blind på hur många ägg som kommer ut och som sen berfruktas, jag fick ju jättemånga ut, typ hälften befruktades men bara ett som kunde sättas tillbaka första gången, andra blev det ju tre bra av 18 stycken. Koko fick ut 2 och båda befruktades varav en är Conny. Det kan väl bli färre ägg också med korta metoden, men bättre kvalutta? Jag håller din hand hela vägen!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – tänkte på dig i helgen, vi letade efter ölhak i Tyskland och sökte på din favorit tripadvisor och gick och gick och gick i branta backar och till slut kom vi fram till ett fallfärdigt ruckel med plast som tak och igenbommad dörr. Dock med ölskylt på väggen. Tur att det var stängt, jag hade inte vågat gå in, hahahhahah!

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-05-17 15:16:04 följande:
    Jösses, hade ingen skrivit att det var stängt numera (bland åsikterna). Var det i helgen som var som ni var på bröllop? Sorry, är helt vimsig i pärat.
    nä, jag tror inte det. Ja det var i helgen, rätt coolt men dock lobotomerande musik (det lät som samma låt hela kvällen, 4 toner i samma baktakt) men jag är väl för svennig för att förstå mig på sånt.  
  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-05-17 15:23:57 följande:
    nenne - körde ni runt något också eller blev det inget av det? Var det tysk "umpa-umpa" musik?
    nej, vi åkte bara tors-sön och kom fram till hotellet kl 1 på natten på söndagen så det var bara på fredagen vi hann göra något. Vi skulle ju åkt med ett till par men de separerade alldeles innan och vi ville snåla med semester och pengar så då blev vi bara ter som gjorde en kortsemester istället. Det var ett eritreanskt bröllop! Inget upmpa umpa, mer duns duns kapisch dulududuldudu och alla låtar lät likadant. Men vi försökte dansa lite när vi fick (även om låten lät lika så var det ibland bara de i trad.kläder som fick dansa). 
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen