Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Tinga - jag hade varit förvånad om du klarat att INTE säga något fult till dem i hettan! Är du verkligen redo för min fulaord-bank? Jag tyckte iofs att du ringade in de flesta. Fast du inte vågade skriva rövhål med alla bokstäver...

  • nennesjuttioåtta

    fisgris tycker jag iofs är rätt kärleksfullt, så du är ju inte helt i fördärvet, Tinga.  

  • nennesjuttioåtta

    hejsan hej! Vilken tung tid det är för många nu! 


    EA – lycka till på VUL idag!


    Lappis – som alltid blir jag så avundsjuk på era semestrar, låter helt underbart! Vad trist med kollega som säger upp sig huxflux


    Tinga – kan inte komma på något fult ord eftersom det är på dina barn men om jag inte låtsas om det så ... ballefjongbäver!


    Pitt är också en liten rynkig sak, inte alls att förväxla med kuk. Så det så. 

  • nennesjuttioåtta

    Lappis hahaha ja "min" är det efter en cykeltur eller springtur, då är det knappt något som är slätt på den. Igår fick jag dock, för första gången på flera veckor, se den i utvecklad version – närkontakt!! Och k-ordet används inte så ofta. Här är det också Pitt, Snoppen eller favoriten: Kruken. Lagom vulgärt. 


    Vi är ju bara 2,75 personer här (om man inte räknar med Sthlmskontoret), så det är litet, FÖR litet, eftersom det inte händer så mycket och the thing går på repeat hela tiden, jag har nog hört varje historia hon drar en 3-4 gånger. jag skojar inte. 

  • nennesjuttioåtta

    jag svär könsord när det är befogat. När alla plastbyttor rasar ut ur skåpet: KUUUUUUUKEEEEENN!!! Eller när jag slår fontanellen i en skåplucka: jävla FITTRÖV! När det bara går mig emot så är det Helvetes jävla skit som gäller. 

  • nennesjuttioåtta

    förresten var det länge sen september och Izzie var inne. 


    Liten – tack för tipset om att vända sig. Jag har annars hjälp av maken aka gaffeltrucken när jag vält omkull mig så han får dra mig längre in i sängen, mer/mindre upp på höften och så har jag hört att man inte ska ligga på höger sida så mycket, dels för cirkulationen och dels för att bebisen ska ligga på min vänstra sida för att ha enklare väg ut sen. Så de tär mest att välta mig, resa mig från ryggläge som gäller. Vore det inte för foglossningen så skulle jag nog klara det själv. 

  • nennesjuttioåtta

    förresten, har någon här varit på ett katolskt bröllop? hur är det med att visa knän och axlar på såna ställen, pretty big no no va?

  • nennesjuttioåtta

    snaily – redan v 11??!? Woohooo, snart syns det pawh riktitt, håll ut! Men den där blötmagen man har fram till (för mig) v 17 kanske, är inte alltför lajbans. Men jag hade ju rätt dallrig innan så det behöver ju inte bli så. 

  • nennesjuttioåtta

    ni som gillar MNK Klungan kommer i "Dom kallar oss roliga" klockan 22 på onsdag i Kanal 9. Sen så kommer Klungans tv-serie "Ingen bor i skogen" att sändas på SVT 


    med start måndag den 14 juni kl. 21.30 också

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen