• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    nenne - har ni haft sol hela helgen??!!! Vi har haft höst!

  • Lapinette

    Oupsie - jag har bonuskort på SAS ... vet dock inte vilken "färg" det har men antar att det är det lägsta medlemsskapet. Jag har aldrig fått ihop tillräcklig med poäng hos dem och maken som ändå reser ganska mycket har lyckats att kamma ihop en resa inom Norden. Tycker inte deras bonusstystem är speciellt bra utan maken kammar hem "gratis" resor med KLM och Lufthansa istället.

  • Lapinette

    AM - låter seeeeeeegt att trampa i slajm. Styrkekramar till dig och allt som ska fixas hit och dit!

  • Lapinette

    Kram till alla behövande vårdeppiga tjejer här inne!

    Själv åkte jag på en smärre chock igår (en av anledningarna till varför jag inte var här speciellt mycket) då en mycket viktig person i vårt lilla, lilla företag där jag jobbar sa upp sig. Luften gick helt ur mig och nu är jag orolig för framtiden IGEN. Har ju varit så många svackor här redan och nu när det äntligen börjar kännas lugnt och stabilt så kom det här.

    Ser att ni har diskuterat semester med barn här inne. Kan meddela att en barnfri semester ser ut så här:

    - London denna helg
    - New York nästa helg
    - Sommarsemester i Venedig efterföljt av bilsemester i Slovenien och Istrien. Där Slovenien bl a innebär att bo i en liten alpby vid en klar insjö, vandring i bergen, bad i sjön. Sedan besök i Ljubljana innan vi far ned till Istrien (norra Kroatien) för att slöa vid Medelhavet och tillslut tar vi ett par nätter på ett Relais & Chateau innan vi flyger hem igen.
    - Sen blir det att fira maken i Riga.

  • Lapinette

    Oj, är de verkligen så rynkiga?! Inte min! Och själv gillar jag inte ordet K*K utan hemma säger vi pitt.

    nenne - och jag är avis på din mage! Och det blir verkligen "darrigt" här på jobbet IGEN. Det finns verkligen både för- och nackdelar med att jobba på ett litet företag.

  • Lapinette

    Själv gillar jag citronvaginagumma men det ska ju självfallet sägas till en surfittkärring.

  • Lapinette

    Över huvudtaget är gillar jag inte svordomar även om jag är rätt bra på att säga de vanligaste men  könsord etc tycker jag låter så himla fult.

  • Lapinette

    Är det inte lunch snart ... magen knorrar?!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen