• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Vickan - solen sken även där !!

  • Lapinette

    Tinga - om du fanns på FB så hade du redan sett dem . Nej, dessa var inte lika höga som nästan alla andra skor i London utan "bara" en så där 7 cm.

    EA - usch vad trist med budgivningen!

  • Lapinette

    Såg idag när vi kom hem att våra grannar precis har haft visning. De köpte lägenheten för 1 år sedan och grannarna innan dess flyttade in ungefär samtidigt som oss. Undrar om vi "stör" för mycket .

    Nej, ska nu försöka pallra mig ut för att hämta ett paket på Posten, från min kompis i Italien.

  • Lapinette

    pb - åhhh vad skönt! Då hinner ni njuta av helgen innan det är dags att åka upp.

  • Lapinette

    mugglas - hur ser det ut för dig? Har du gjort VUL, fått några ungefärliga datum?

  • Lapinette

    Oj, så nära i tiden (fast så känner nog inte du kan jag tänka mig)! 7 blåsor är ju inte fel så jag håller tummarna att de växer så det knakar just nu. Har de höjt din dos, eftersom de inte ansågs tillräckligt stora? Förresten vilken sort tar du och hur mycket (bara lite nyfiken)?

  • Lapinette

    mugglan - det låter som en väldigt kort och bra summering ... dessvärre! Fast Afrika är också ganska så snabbt om man kan tänka sig att vara bort i typ 6 månader samt att Colombia inte har så långa köer till de privata barnhemmen (har jag för mig).

    Fast nu kommer det här att lösa sig. Om de har sett 7 blåsor så kan det vara några som ligger bakom som de inte ser (inte alls ovanligt). Och som du vet så är det inte mängden som räknas utan kvalitén.

  • Lapinette

    Så hur många dagar har du tagit sprutan? Jag höll på i 12 dagar (har jag för mig). Sista gången, då jag körde korta, fick jag höja dosen efter mitt VUL för att boosta äggen något. Körde på 187.5 vid samtliga IVFer och Gonal-f. 

  • Lapinette

    muggles - de har en sk 24 timmars lista (som idag egentligen är 72 timmar). Där man inom dessa timmar har på sig att säga ja eller nej till barnet man har blivit erbjuden dvs ni får då konsultera med en läkare vad han/hon tycker om handikappet barnet har. Sedan har ni rätt att säga nej, för att ni kanske tror/tycker att just det handikappet känns tungt för er att bära av någon anledning.

  • Lapinette

    mugglan - för mig är 12 dagar normalt . Fast jag tog ju då en mycket lägre dos ... men likt förbannat har jag ju inte blivit gravid . Nå väl, jag håller tummar och tår för toppägg!!!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen