Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

     


    Lapinette skrev 2010-07-01 15:51:15 följande:
    pb - men fasen vad bra det blir när någon visar med hela handen och talar om vad som gäller! .

    Mmm, det blev nog ganska bra. Men ibland skulle man vilja ha den därtonårsrollen istället. Den verkar så OERHÖRT avslappnad...

    Roligats av allt är iallafall tveklöst den sköna blandningen och spridningen på åldrar. vi har haft barn här i åldrarna tre, fyra, sju, nio, elva, tretton, sexton och så den nyss myndiga artonåringen. Sedan vi tre systrar varav två med respektive och så en morfar mitt upp i alltihop. Och så en massa hundvalpar också då. Tre 8-veckors, en tio och en 12 veckor. Och en bamsestor drasut till jycke till utöver det. Tack och lov för vår obebodda hönsgård! (det är hundarna, inte barnen som varit där...)

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-07-01 16:17:11 följande:
    Åhhhh.. jösses vilket liv det måste ha varit!

    Ja.

    Katterna har knappt visat sig på hela tiden. (De har haft sin mat och vatten i källaren som stått öppen så de har kunnat komma och gå som de velat)
    När den största delen av gänget åkt i tisdagskväll satt vår svarta älsta katt på altanräcket och tittade nådigt på mig och verkligen SA "jag ser att de åkt nu, nu kan jag tänka mig att komma in och ligga i schälsongen"

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-07-01 16:38:06 följande:
    Förstår att de försvann utom synhåll! Jag gillar att träffa folk men måste få ha ett eget krypin dit jag kan försvinna och bara få "tanka" egentid emellanåt. Så gör jag när vi är hemma hos svärmor och huset är fullt med folk (fast då endast 2 barn ... men de låter som 10) .

    Ja herregud! Jag har därför offrat lite sovtid på morgonen (och jag är JÄTTE morgontrött) för att åtminstone kunna komma upp och duscha ensam eller kanske få på kaffebryggaren och hinna ta en kopp kaffe för mig själv inann allt annat bryter lös.
    TACK och lov så sover tonåringar jäkligt länge, så det har mjukstartat någorlunda med de minsta barnen först och ett par trötta mammor med spretande hår osm alla är överens om att man inte måste prata så HIMLA mycket just i det mest nyvakna av arla morgonstund....

    Och både syrran och jag lagar gärna den där maträtten helt ensamma eller festdukar utan hjälp för att då får man iallafall en liten stund av obrutna tankekedjor även om man så att säga arbetar under tiden.

    På frågan "vill du ha hjälp" är mitt svar medan jag ska dekorera ett bord "Ja. Gå härifrån och låt mig vara ensam och se till att alla andra gör sig själva i ordning så toan är ledig utan någon som duschar eller bara ska sminka sig och fixa håret när jgag väl är klar och måste dit. Håll också själva reda på alla barn och fråga mig så lite som  möjligt om tusen andra saker just nu. Det är en enorm hjälp."

  • passionsblomman

    Fast det är faktiskt rätt häftigt att se hur fort man kan stäka undan en hel buffé, all middagsdisken och städa av hela köket bara man är några som verkligen GÖR det och inte bara står och snackar (läs är i vägen) och dricker öl.
    Synd bara att samma procedur måste upprepas minst tre gånger om dagen!
    Allt handlar liksom om planeringen och upplägget för nästa måltid.

  • passionsblomman

    Hattis, GRATTIS till ditt plus!!!

    Oupsie, GRATTIS dill ditt hoppsan-plus!!!

    Angående att berätta eller ej så berättade vi jättetidigt, typ allteftersom vi träffade folk. Dels är jag inte särkilt hemlig av mig som person -som ni kanske märkt, men dessutom så tyckte vi att skulle det skita sig så blir det ju jättedeppigt och då ska man förklara varför man är ledsen likförbaskat, så de kan lika gärna få veta, resonerade vi.

    Skulle miraklet ske igen så vet ju alla om att vi håller på med alla desssa försök, så då blir det ju att folk undrar hur det går för oss. Skulle jag plussa igen tror jag jag skulle kapa en minaret och en värstingmegafon och sedan plåga så stor del av landet jag hann innan vakterna tog mig.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen