• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Lappis: det är klart att jag saknade vinet när jag var gravid! Men suget var hanterbart Håller helt med dig att gott vin kan ge maten en skjuts.

  • muggles

    Stålsatte mig och gick på toa - inget blod. Puh!

  • muggles

    Jag testade precis minus. Det trodde jag faktiskt inte...   Lurad igen.

  • muggles

    Page: du har rätt schysst hår själv! Jättejättekul att äntligen få träffas! Hoppas jag inte pratade för mkt om mig själv...


    AM: tack för titten i er fantastiska våning (först efteråt förstod jag hur stor den är... ).


    Cicci: vad var det med jeanskjolen - har jag missat?


    Det var den trevligaste trådträffen jag varit på hittills!!!

  • muggles

    PB:


    Lapinette skrev 2010-06-14 11:03:19 följande:
    pb - du var saknad!!! Vi var många som gärna hade sett dig på träffen men som tröst kan jag säga att vi bestämde att vi skulle fira 5-årsdagen av tråden hemma hos dig nästa sommar. Är det ok?!! Vi tänkte oss en rejäl fest!
    Japp. Vi tänkte ha pyjamasparty och ragla runt ute i trädgården och halsa ur (dyra) skumpaflaskor och spy i häcken - till dina bybors fasa! Tänk vad de ska snacka i veckor sedan "ja herreguuud när hennes hemska stockholmsbekanta var här och så det såg ut! ojedamej!"


    Fö ruvningskram!

  • muggles

    PB: enl statistiken borde du plussa med tanke på att 1/3 lyckas och nu har ju jag och EA dragit minuslotter.


    Tror tråden startade i juli -06, jag letade upp datumet förra året när vi körde (ett avslaget) 3-årsjubileum men har glömt det exakta datumet. Jag anslöt slutet av juli tror jag.


    EA: fast vi vill ju inte dricka så det är ju inte så mkt tröst Hade sett fram emot att inte dricka faktiskt och under ruvningen var det inget problem alls, hade inte minsta sug.


    Men igår slank det ner några glas först Basilisk och sedan Penfolds Shiraz.

  • muggles

    PB: det är rätt ok. Jag har ju ett bra liv verkligen! Det är lätt att tänka att "får jag bara ett barn till så blir jag lycklig för evigt sedan". Haha, sedan kommer det ju dock dyka upp ngt nytt som man vill ha och så tänker man likadant. Nu låter det som att jag inte är lycklig vilket är helt fel. Jag ÄR lycklig över mitt liv och allt det fina jag har - jag vill bara ha mer för jag är en sån åpen (stavning?) människa...


    Lappis: attans nu avslöjade jag våra planer...


    PB igen: självklart knytis! Kan vi inte gå ihop och köpa en gris att helsteka av bonnen närmast???

  • muggles

    Det är nästan så att Frullan får kamma sig och dyka upp på 5-årsjubileet va?!


    Fan vad kallt det är hela tiden! Jag är trött på kylan, vet inte vad jag ska ha på mig. Sommarkläder går ju inte för då fryser jag ihjäl här på kontoret. Vet inte vad vi har för temp men känns som typ 19 gr och då fryser iaf jag. Och tjocka ulltröjor känns ju sådär i juni... Sommaren, hallååÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ??!

  • muggles

    Jag kunde fö inte se AMs mans status för den är dold för mig. Är ni vänner med honom ni andra??? Ngn som vill avslöja vad han skrev?

  • muggles

    Telis: tack för komplimangen - jag visste inte att jag såg fin ut i håret?


    (Själv tycker jag att Ciccis hår är fantastiskt!)


    Cicci: aha ja men såå udda såg du inte ut tycker jag. Du passar så bra i den stilen så vaddå?! Själv hatar jag att frysa så det blir ofta jeans och tröja - tråkigt men praktiskt!


    Hattis: jag är ledsen att jag inte hann prata mer med dig, det hade jag sett fram emot! Next time?


    Sweet: ja tack kramar tar jag gärna emot. Jag mår rätt bra, har återgått till känslan av att jag ju visste att det inte skulle gå. Redan innan ivf hade jag insett att jag nog blir 1-barnsmamma och nu känns det som att jag trillat ner i den insikten igen. Det finns fördelar med det också såklart.


    PB: dagens ruvningskram till dig! Med tanke på vår urusla statistik så "borde" du plussa nu.


    Ngn frågade vad statistiken säger och jag har hört så olika siffror. Ca 1/3 (har hört allt ifrån 28-35%) av ivf:er lyckas. För oss som är runt 40 är siffran bara runt 20%.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen