• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Cicci: tack för kramen, den värmer! Nu har jag ju inte haft så lätt för att bli gravid så jag vågar inte chansa med ens lite alkohol. Jag tror absolut inte att det skadar eg (Moa är ju tillverkad "på fyllan" brukar vi säga på en väldigt blöt bröllopsresa ) men jag har ju lovat maken att låta bli. Alt kan jag skippa att testa förrän söndag, leva på hoppet och endast köpa en liten flarra bubbel. Får söka anstånd hos maken då, men han brukar inte vara omöjlig.

  • muggles

    Ja som ni hör är jag förvirrad. Vågar inte chansa ena sekunden men kan tänka mig det andra sekunden (för var är chansen att det har lyckats liksom?!).

  • muggles

    Cicci: glömde kommentera om Skorpan. Stackars liten och vad läskigt! Ska du inte checka av hennes hos farbror doktorn för säkerhets skull? Nä jag tror inte ett glas hit el dit spelar roll eg. Men man griper väl efter alla halmstrån just nu - vågar knappt träna... (vilket jag vet inte är skadligt men iaf).


    Att andra tar med sina barn stör iaf inte mig - jag är bara glad att jag är Moa-fri så jag kan chitchatta med alla utan att behöva hålla koll på henne. Hon har en tendens att sticka iväg på egna utflykter nu så det hade blivit väldigt abrupta konversationer för min del.


    Lappis: nä det här är inte kul. Jag känner mig lite ensam i det också för jag tror maken är rätt trött på allt vad ivf/barnskaffande heter. Jag går ju så väldigt 150% in i allt jag tar mig för medan han (givetvis) är mer relaxad. Han gav mig ngn kommentar om att jag tänker väldigt mkt på det och läser om det (lät honom läsa några inlägg i innandufanns-bloggen). Jag som ändå har försökt att inte säga så mkt...


    Men det gäller att stå ut i en knapp vecka, sedan vet jag för den här gången. Sedan är det max en gång till kvar efter sommaren.


    Inget nytt från PB - då måste det ha gått bra?!

  • muggles

    Cicci: ja den stolen tycker jag är snygg men det var ju skit att den funkar så dåligt.

  • muggles

    Tänk om ens värsta problem just nu var myggproblem...

  • muggles

    (Förlåt - man får skriva om allt i tråden men jag är en bitterfitta just nu. Jag ska nog lämna en stund...)

  • muggles

    Koko: tack!


    PB: wiiiiiiiiiiiiihoooooooooooooo vad bra att den klarade upptining! Nu måste den klara hela vägen också!


    MSW: jag tänkte nog köpa mig ngt på vägen för jag har ingen lust att släpa på mat ändå från Götet. Ev släpar jag det drickbara då det ska vara kallt. Man får väl ta med sig ett glas var också(?).


    BS: äh jag har det absolut inte värst i hela världen på ngt sätt heller. Fast Moa är småjobbigt just nu hon med. Jag skulle pussa henne hejdå imorse men hon hade vaknat på fel sida och skrek bara NEEEJ! och viftade bort mig när jag kom nära. Suck.

  • muggles

    EA: hur går tankarna om nästa försök? Blir det en ivf till el ngn ur frysen? Ni har ju så många fina ägg - ngt av dem måste ju bli en graviditet!


    Sept: hur mår du? Du ska inte med på lördag va?


    Är det ngn som har koll på alla som ska med, så vi inte missar ngn? Ngn hade en lista va (MSW?)?

  • muggles

    Nenne: men vilken kollega! Jaa du ingen lätt sits. Om hon tog så illa vid sig så träffade du nog ganska mitt i prick... Förmodligen har hon jävligt dålig självkänsla och mindervärdeskomplex och förväntar sig kritik hela tiden själv - det är väl därför hon gör som hon gör. Hon försöker vara Miss Perfect och är kontrollmänniska allan och tillåter ingen annan att växa. Men hur får man henne att inse att hon behöver ändra sitt beteende - det är den stora knäckfrågan. Just nu tycker hon säkert bara att ni är dumma mot henne...

  • muggles

    Telis: citronkladdkakan blev mkt god man jag håller med dig om att nästa gång ska den vara inne lite kortare tid, den kunde ha varit lite kladdigare


    Ang morot så är det också stoppande om jag inte minns helt fel så det borde inte vara det.


    Jag är med största säkerhet inte gravvo för jag borde vara hård i magen vid det här laget och det är jag absolut inte. Så det blir skumpa umpa på lördag. *försöker tänka positivt*

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen