• _koko_

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    God morgon i tråden! Tack PB för omstoppning, jag sov garanterat bättre tack vare det.

  • _koko_

    Fick faktiskt sova ända till 9 i morse, tack snälla lillebror!!!


    Just det, sidfoten!
  • _koko_

    Har inte hört av sambon ännu, hoppas hoppas conny mår bättre!!


    åsså sidfoten!
  • _koko_

    Kan ingen annan vakna och hjälpa mig? Klockan är ju över halv tio, var är ni sjusovare??


  • _koko_

    Hjälp, oprah winfrey visar återföreningar, föräldrar och barn, man kan ju inte låta bli att gråta en skvätt...


    sidfot!
  • _koko_

    Har messat sambon nu, vill ju veta hur de mååår! Och om vi kan komma dit. Har inte velat ta dit lillebror eftersom de ligger på en infektionsavdelning, men om de inte får komma hem idag vill jag kunna hälsa på en längre stund och eftersom lillebror ammar så ofta fortfarande blir det svårt.

  • _koko_

    Sambon ringde, det var därför jag försvann. Tack för att ni fyllde sidan åt mig.

    Jag är nu hos conny och väntar på att han ska bajsa. Sambon sa att han gjort det ca 10 minuter efter att han fått alvedon typ alla gånger tidigare, så det verkar dumt att gå ut på en promenad innan det är avklarat.

    Han är inte alls lika pigg idag som igår eftermiddag, men jag tror faktiskt det beror på att vi inte är här båda två, för när jag kom började han direkt fråga efter pappa.

    Vi har fått permis några timmar och får sannolikt åka hem permanent ikväll eller i morgon, conny ska bara komma igång ordentligt med maten först.

    Nu har det gått 10 minuter så jag tror jag ska börja klä på honom, då kommer det säkert.

    Är helt sjukt trött om jag känner efter, så det låter jag bli.
    Kram på er och tack för att ni bryr er!!

  • _koko_

    Åååååh, Tinga, vad jag önskar att dina krånglande barn kunde börja gilla mat snart!!!! Med tanke på hur jobbigt jag tycker det har varit med mina krånglande barn som inte ens spelar i samma liga som dina tycker jag det är fantastiskt att ni orkar gå upp på mornarna! Ni behöver all hjälp ni kan få och ni vet om det, ber om det och tar emot det! Det kan inte sägas nog ofta att ni är fantastiska föräldrar som har all rätt att tycka att det ni tvingas gå igenom med era barn är överjävligt och fullkomligt orättvist!
    Minns att jag sett en amerikansk dokumentär (för flera år sedan) om barn med knapp som gick på ätterapi. Mycket intressant och sorgligt, men även hoppfullt, för det gick faktiskt att få dem att börja äta även om det tog tid. Finns det sån hjälp att få i Sverige (de här barnen gick på "kurs" under en längre tid)?

    muggles - Det blev ingen namnceremoni igår eftersom conny inte kom hem från sjukhuset förrän då. Och eftersom det är någon slags magsjuka hade vi ju inte kunnat ha gäster även om han fått komma hem tidigare, plus att han dessutom inte hade orkat med det, energin är inte direkt närvarande ännu. Men han mår mycket bättre iaf, och äter mer och mer. Diarré kommer han nog ha ett tag till, vilket såklart är jobbigt, speciellt när det slår till på natten och både han och hans säng måste saneras...

    Herregud vad vi varit med om den senaste veckan... Nu får det gärna vara lugnt ett tag, för nu orkar vi inte mer.
    Vi var på återbesök hos öron-näsa-hals igår och näsan verkar iaf inte vara bruten, skönt! Han är fortfarande svullen om näsan och blåsvart på sidorna, men han har inte ont iaf.

    Kram till AM - Livet virvlar runt dig har jag förstått.

    Kram också till BS, vem är det hon brås på, Iris, eller är det så att både du och maken har en vilja av stål och att iris fått den i kvadrat?


    Nu ska jag gå och lägga mig. Jag och lillebror flyttade upp ur källaren igår och inatt sov vi iaf bra. Har satt på white noise på väckarklockan med förhoppningen att lillebror ska sova bättre med det eftersom han sover så bra i källaren där luftvärmepumpen surrar. Får se om det håller i sig.

    Ska skärpa mig med ikappläsning och kommenterande framöver, lovar!

  • _koko_

    Var bara tvungen att testa om det fortfarande gick att posta bara sidfot. Där har ni min favorit svär-ramsa.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen