Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    NOOOOOOoooooooooo....

  • nennesjuttioåtta

    vickan, Men 15 minuters ryggbedövning måste väl gjort någon effekt, eller? 

  • nennesjuttioåtta

    Vickan - Du får väl prova det nästa gång då.


    jag lägger ingen värdering alls i om man tar smärtlindring eller inte, ur duktighetssynpunkt. Alla är ju olika och kan inte jämföras. Däremot med medicinska aspekter så vill jag helst vara utan, men inser ju att om jag inte klarar av smärtan så ska jag inte vara tjurskallig utan ta det som bjuds. Men jag vill ju inte riskera att värkarna avtar eller att det behövs sugklocka (vilket är vanligare om man fått epidural) men om jag har så ont så jag får välja mellan att gå av på mitten eller att hjäpa barnet ut så är ju inte valet svårt och ingen prestige.

  • nennesjuttioåtta

    EA, hurra får några bud iaf! Hoppas det kommer fler!


    Muggles/Ore  men exakt! Det där stör mig också, de vet väl ännu mindre hur det känns (männen alltså)? Som det verkar vara bland kvinnsen i min familj så känns t ex inte värkarna något utan de är som sammandragningar, magen blir bara hård, så därför är jag rädd för att inte veta när vi ska åka in (jag trodde ju min syrra var puckad som inte visste när hon skulle åka in, tills hon sa att hon ju inte kände dem och det hade inte mamma gjort heller). Gud vad jag svamlar, hänger ni med? Hur som helst, sen gjorde det ju desto ondare men inte skulle jag tycka jag var bättre än någon annan som inte kan hantera smärtan i värkarna för för henne kanske de gör jätteont? Och som sagt, livmodern blir ju trött iaf, även om de inte gör särskilt ont. och tydligen spelar det ingen roll om de gör ont i öppningsfasen (fram till 7-8 cm om jag fattade det rätt) eller inte för det blev ju kalabalik för systeryster iaf. 

  • nennesjuttioåtta

    men däremot tror jag man tjänar på att kunna slappna av, så jag försöker få P att förstå att det är det han får hjälpa mig mest med. Så jag kan fokusera på att vara avslappnad. 

  • nennesjuttioåtta

    gud vilket jävla inlägg, jag fattar inte vad jag skrivit själv ens en gång... 

  • nennesjuttioåtta

    jag svamlar vidare bara lite... jag kan ju samtidigt inte utgå från att värkarna inte kommer kännas för mig, för då kanske jag blir totalt överraskad och tror jag kommer dö innan jag öppnat mig en cm ens. nåja, det visar sig. Det blir väl akutsnitt bara för det är det enda scenariot jag inte tänkt mig ännu. 

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette – usch, jag är så ledsen för er skull att det inte funkat. 

  • nennesjuttioåtta

    Vickan, så det blir fler gånger?  

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen