Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-06-04 09:16:32 följande:
    Och jag såg framför mig en sån där gammaldags kattlucka.
    det här är teknik på hög nivå, hahahah! Man kan ha 8 katter inprogrammerade och se på en display vem som är inne eller ute. Bestämma vem som bara ska få gå in men inte ut eller vice versa. Och så slipper man som sagt få in ekorrar, skator och andra katter som det kan bli i vanliga kattluckor. 
  • nennesjuttioåtta

    muggles – jo den finns i Sverige för det dubbla priset, typ. iChat är ett chatprogram i macen, man kan ha videokonferens och dela varandras skärmar eller bara msn:a. Så jag behöver ett bredband att plugga in i macen, en sån där fin dångel om någon har. Det kanske vi har förresten, ska kolla med maken...

  • nennesjuttioåtta

    muggles, ingen aning, vi får pröve! 

  • nennesjuttioåtta

    muggles, vi fick ju 6 befruktade av 14 första gången men bara ett som var bra att stoppa tillbaka, så 13 st i soporna då. 9 st andra gången av 18 men där var ju tre stycken tillräckligt bra iaf. Men då är de ju långtidsodlade så det är klart det faller bort fler då, antar jag. Så skraltiga skulle jag inte kalla dina ägg. och man får ju färre mogna med korta metoden. Det är kvalutta, ska du se!! Men nu tänker vi inte mer på det... *spolar framåt*

  • nennesjuttioåtta
    BrudSommar2006 skrev 2010-06-04 10:11:32 följande:
    Nenne, men det är ju Elsa som hoppar genom luckan på den där sidan! Kan man programmera luckan så att kissen bara får komma in om hon först spottar ut musen ur truten??
    Ja, man kan skriva en text som står på luckan som katten måste godkänna först innan den accepteras inträde. "Har du mus i munnen?" Två tassar för ja och en för nej.
  • nennesjuttioåtta

    snaily – som vanligt är du mycket smartare än jag, klart den måste svara mjau! 

  • nennesjuttioåtta

    grattis till glada gubben, förresten!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen