Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    muggles, ååh tack! hahaha det var snällt, men jag är inte alls så där rolig utan har råångest och en jävligt spretig blogg som bara blir tristare och tristare. 

  • nennesjuttioåtta

    nej nu jävlar, klok som en bok på det, herregud jag får sån hybris så jag blir svimfärdig!

  • nennesjuttioåtta

    muggles, jag suger! jag suger!

  • nennesjuttioåtta

    Vi skickade efter papper från BFA och där skulle man fylla i önskade lände ri nummerordning men så är det väl inte på AC?

  • nennesjuttioåtta

    näääää men vem vet om inte Televinken hade varit samma televinken även om han kommit tidigare, ingen vet ju! Det kanske hade varit han som var på väg varje gång ni försökt men fick vänta? Men visst, jag köper det att det formar en, de dåliga och bra sakerna som händer på vägen. Jag tycker det enda som detta gett mig är ödmjukhet inför hur jävla stort det är att få barn, att de tinte är så jävla enkelt som vissa har det. Tycker synd om dem som tror det bara är att slappna av. 

  • nennesjuttioåtta

    eller också vill inte inse att det var meningen att vi skulle ha såna problem, för det känns orättvist. Vad har vi gjort som förtjänat det straffet? 

  • nennesjuttioåtta

    grattis till att ha klarat teoriprovet, herr kanin!!!!

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-06-03 16:35:55 följande:
    nenne - ert straff är att ni har det så förjäkligt bra tillsammans! Att ni har funnit rätt och nu kommer att glida resten av livet på ett bananskal.
     

    fast jag hade tyckt det räckt med ett straff typ fuktskada i källaren som var lätt åtgärdat med lite pengar och man visste att det skulle lösa sig i oktober när de var klara.

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2010-06-03 16:36:44 följande:
    nenne, men då hade det ju varit helt andra ägg och helt andra spermier? Då hade det ju kunnat bli precis vad som helst. Till och med en tjej!
    ja fast själen hade varit samma. *tomas dileva* Jag vet ju att du har rätt men jag känner mig ändå snuvad på allt det som kunde varit om allt funkat. och vi vet ju inte vilken härlig person som hade kommit om inte Pricken kommit nu? Pricken kanske kunde kommit sen iaf??
  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-06-03 16:37:23 följande:
    Själv så trodde jag att något skulle bli motigt för jag och maken hade en sånt otroligt flyt ... allt var så jäkla bra så något bara måste jävlas med oss men sen att det blev så här svårt och hela fadderuttan det trodde jag inte .
    Jo, så har vi också sagt, men trodde inte heller det skulle bli just det här. Det är klart, det är ju inte kul med räkmacka hela tiden heller men ... eller jo för fan, det är det! Men jag håller ju egentligen med er, men kan ändå inte släppa att jag gärna sluppit något år iaf. 
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen