• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Tinga - Har dåligt samvete gällande Japan ... det enda jag inte hunnit ikapp med på resetråden ... men också det som är svårast då jag inte varit där på jääääätttelänge.

    Så då går vi nog på semester samtidigt för jag har också 2,5 vecka kvar.

  • Lapinette

    pb - massor av kramar och försök att unna dig lite "deppartid". Man mår bäst om man får gråta ut, skrika, dra täcket överhuvudet eller vad du nu brukar göra när livet känns överjäkligt. Gå inte omkring och bär på det ... för förr eller senare dyker smärtan upp och då förmodligen i betydligt större mängd.

    Tycker det var bra att du sa åt läkaren vad du tycker. Själv blev jag illa bemött när jag försökte hitta en som kunde hjälpa mig när min ordinarie läkare var borta vid ett av mina försök. Berättade för CvL som noterade detta eftersom dessa läkare är deras utvalda samarbetspartners.

    Skickar en stoooor kram till dig!

  • Lapinette

    mugglan - instämmer med att det var jäkligt trist att filmen mestadels hölls i öknen för det är ju New York man vill se. Sen var den ju bara sååååå förutsägbar. Har man sett trailern (som jag tyvärr hade gjort) så hade man ju in princip sett filmen. Älskar Sex and the City men filmerna nnjjjaaaeee.

    Cicci - orkar inte ens läsa om din stressiga dag! Skit med bilen men jag hoppas det fixar sig så ni kan ta den ned till Kroatien. Och grattis i efterskott till lilla "Emil".

    Telis - jag har också fin, fina foton från picknicken. Ska "bara" ladda ned korten från den kameran .. vilket år som helst.

    Annars - supersol, middag på stan i kväll med gamla barndomsvänner som jag inte träffat på 10 år (men hittat på FB) och ikväll kommer maken hem igen .

  • Lapinette

    Visst är det nennes som tagit korten i galleriet ... jag ser ju verkligen superseriös ut !

  • Lapinette

    Jag som normalt bara sitter och lyssnar på YouTube när jag jobbar hemifrån (typ fredag eftermiddag) satt igår med musik på när vår VD från Finland (som inte jag träffat på flera år) kom in genom dörren. Oooopps! Varför kunde ingen säga att han skulle komma?

    mugglan - den där var ny för mig. Gillar den och kan tänka mig att cykla i takt till den.

  • Lapinette

    Jaaa... hon fångade mig verkligen i ögonblicket då det sa "plopp"!

  • Lapinette

    Ska som sagt maila Telis mina foton så ni får se lite nennemage också!

  • Lapinette

    nenne - ... hemma är det maken som "ploppar"!

    mugglan - har fått in bra med beställningar de senaste veckorna så nu har jag "häcken full" med jobb fram till semestern.

  • Lapinette

    nenne - förstod att du skulle nappa på den!

    Har aldrig hört talas om Muse men nu sitter jag och lyssnar för fullt och har mailat maken ... kanske något att införskaffa till casa Z?

  • Lapinette

    Alltid trevligt med ett gäng ny CD's tills det är dags för bilsemestern i It/Slo/Cro.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen