• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Annars är det här en favorit från Hotel Costes ... och ändå bättre med två av mina favoriter från So you think you can dance!
    ">

  • Lapinette

    nenne - hade då varit tvungen att byta klänning tror jag och inte övat i tofflor i vår lilla lägenhet i Cannes. Nej, vi har ingen video på vår dans tyvärr då tjejen vi betalat för att filma verkade glömma bort hennes uppgift under och efter middagen .

  • Lapinette

    AM - ska lägga det på minnet. Själva försökte vi för några helger sen att se den kritikerrosade Gomorra... efter 20 minuter då vi båda halvsov och inte förstod ett jota bytte vi till en actionfilm. Har även försökt att läsa boken ... någon som läst/sett den? Är den bara otroligt rörig och trög i början?

  • Lapinette

    mugglan - maffian är helt rätt men om Comorran i Neapel. Som sagt .. har inte kommit så långt i boken och vet inte om jag orkar ta upp den igen om ingen lovar mig att det sedan blir jäääätttebra!

    Härlig sommarvals!

    Fick precis en Polare av chefen och typ Glad Midsommar!

  • Lapinette

    Fast han får stå kvar här på kontoret .. ska ju ut och "valsa" ikväll och orkar inte släpa på både handväska, dator och en polare.

  • Lapinette

    AM - härligt med minnen! Jag och maken konstaterade rätt krasst att vi inte hade någon sådan minneslåt varpå jag laddade upp en massa "dansvänliga" låtar som hade lycklig kärlekstext (ville inte dansa till olycklig kärlek) och sen valde vi. Samma gällde låtarna vi valde till kyrkan.

    Ahhh... så ni lyckades inte heller ta er igenom filmen! Tack, då får det nog vara.

    mugglan - laddade ned allihop då ostaffären använde sig av ipode/iphone uppkoppling. Är riktigt stolt över mig själv att jag faktiskt inte glömde kvar telefonen i affären när vi skulle lulla vidare.

  • Lapinette

    pb - vad är det för film du menar (med norrmannen)???

  • Lapinette

    Själva såg vi the Departed i lördags på dvd och insåg när vi sett ungefär 1,5 timma in i filmen att den här har vi ju sett förut! Troligen har vi sett den på någon flygresa (typ Thailand) och då är man ju inte så koncentrerad så vi kom inte ihåg speciellt mycket. Bra action med oväntat slut (Martin Scorsese. med Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson).

  • Lapinette

    nenne - nej, visste inte att det låg en bok bakom filmen. Ska kanske köpa och läsa den medan vi kan slänga Gomorra i brasan istället.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen