• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Vickan - ja, speciellt då vi köpte vår lägenhet för "bara" några år sedan då alla sa att vänta, för priserna kommer att gå ned. Vi var 19 pers som budade på vår och den gick upp med 825 000. Lägenheten som såldes är verkligen jämförbar med vår då de ligger vägg i vägg dvs vi är de enda treorna som ligger högst upp.

    Annars ...? Maken har åkt iväg för mc-lektion och jag har supersvårt för att göra det sista i arbetsväg för idag. Ska ge oss ut och springa när maken är tillbaka och sen ikväll blir det tacos och Corona . Åker ut till landet tidigt imorgon förmiddag och sen blir det traditionellt Midsommarfirande.

  • Lapinette

    Vickan - ja festen blev faktiskt över förväntan. Ägarinnan som jobbade vår kväll var suverän på att uppfylla alla krav som gästerna hade och hade fixat så fint med bubbel ute på flakmoppen och arrangerat så folk kunde ställa av sina tallrikar runt diskarna, stora kandelabrar med ljus brann i det innersta rummet (där maten stod) etc. Supermysigt!

  • Lapinette

    Gla Midsommar Vickan och ha det så skönt i Roslagens famn!

  • Lapinette

    Telis - vad härligt med rådjurskid så där inpå knuten. Själv såg jag kaninungar och små doppingungar idag på min springtur runt Karlberg. Kaninen ville jag ta med mig hem (men fick inte för maken). Sååååå söt!

    AM - vem är Gunnar?!

    Annars tänkte jag önska alla en härlig Midsommar!

  • Lapinette

    Hej tjejer!

    Verkar som alla har haft en underbar Midsommar i solen. Härligt!

    Piggelin - hoppas din pappa inte får några men av sin stroke. Läskigt när sånt händer! Usch, vågar inte tänka på om något skulle hända min mycket aktiva mamma.

    Telis - jobbigt att ni förlorar både telefon och internet! Skulle bli galen och för att inte tala om maken som är internetberoende.

    BS - ha det så härligt på Öland. Hoppas vädret fortsätter så här så ni kan bada.

    Tinga - förstår om det känns hopplöst. Helt otroligt att ni orkar! Ohhh, vad jag hoppas att det släpper snart!

    Ego - har nu bokat in läkartid för mig och maken imorgon. När det är fixat är det bara ett referentbrev som saknas och sen är alla papper inlämnade inför nämndens beslut i augusti. På onsdag har vi även vårt hemsbesök (hoppas jag).

  • Lapinette

    AM - härligt med Italien! Min brorsa stack i fredag till Toscana. De har hyrt ett stor hus där tillsammans med två kompisar/kollegor + familjer. Fast just nu känns det helt ok att vara kvar i Stockholm ett tag till. Vilket underbart väder vi fått!

  • Lapinette

    muggles - i Champagne kan det även vara Pinot Noir eller Pinot Meunier. Är det enbart Chardonnay kallas det för Blanc de blancs.

  • Lapinette

    På skoj var jag inne och tittade på vår Polare och så här ser fördelningen ut: Pinot noir 1/3, pinot meunier 1/3, chardonnay 1/3

  • Lapinette

    Maken hade förut fått för sig (knäppis!) att han inte gillade Blanc de blanc men han har ändrat sig .

  • Lapinette

    Sorry, som vanligt går jag igång när det gäller vin/champagnesnack.

    Gällande Telis, var det bröllopsdagen som skulle firas?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen