• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Tinga - åhhhhh, du får hälsa min pappa från mig!!! Du kan väl vinka om du passerar Yokohama. Förresten hon lillasyster (eller vad hade hon för nick) som hängde här förut hon jobbade ju i Japan emellanåt.

  • Lapinette

    Tinga - förutom i Japan så får ni ha det så himla mysigt i Normandie. Kanske grabbarna kommer att gilla fransk mat .

  • Lapinette

    nenne - jag brukar försöka använda den där "jag hör inget tekniken" när folk säger sånt men hon har nu nämnt något liknande nästan varje gång vi setts ... och fattar fortfarande inte!

  • Lapinette

    Nej, nu ska vi dra från jobbet. Ni får ha en superhärlig helg i solen!

  • Lapinette

    Tinga - härligt med uppdateringar från Japan! Me like!

    Sweet - förstår att du saknara den svenska sommaren och semestern. Som du nog redan vet så har vi högsommarvärme och det är helt fantastiskt UUUUNDERBART!

    Omsan - ha en skön semester!

    September - vart i Grekland har ni varit (drömmer mig bort till kristallklart vatten och grekisk sallad).

    Snaily - jobba inte ihjäl dig och vad då, regnar det hos er? Har inte ni också fått sol och värme som övriga Sverige?

    Ore - trist med UVI.

    Ego - har haft en superhärlig helg på landet sen i fredags eftermiddag. Har legat i halvskugga och läst en massa skvallerblaskor, badat i Mälaren (ca 20-22 grader), badat i tunnan (ca 30-34 grader), druckit en massa vin, grillat kött och fisk och sett på fotboll ute på terassen.

  • Lapinette

    mugglan - men varför ska du in och jobba om det inte ens är ett projekt som du är inblandad i??!!

  • Lapinette

    Kan inte höra ett jota fast jag höjer volymen! Fick ny dator i slutet på förra veckan och har inte riktigt koll på allt än.

  • Lapinette

    mugglan - nej, har inte mute på men likt förbenat hör jag inget!  Nå väl, maken får fixa det när jag tar med mig datorn hem. Fast jag hade faktiskt mute på min mobil i fredags. Maken höll på att bli tokig för han ringde och ringde mig (för att tala om att han var på väg ut till landet). Och jag förstod ju inte alls varför jag inte hört något ... skyllde på fotbollen .

  • Lapinette

    Tinga ... babbla på du! Shabu-shabu är mer än kul grej (att lag maten vid bordet) men för mig är den oftast alldeles för smaklös. Vad var det för ingredienser i din shabu-shabu (tittar på fotot). Senast jag åt så hade vi typ havets läckerheter.

  • Lapinette

    Lådbilslandet låg förut precis i närheten av vårt landställe ... vi + invånarna i Mariefred tycker det var synd att dem flyttade den.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen