• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    pb - så klart du måste få vila efter den otroligt turbulenta Midsommarveckan! Så lägg upp fötterna på bordet och slumra vidare .

  • Lapinette

    Mon dieu, blev tvungen att ringa vårt hotell i Venedig och jag är så jäkla dålig på att prata engelska med folk som inte pratar bra engelska ... ja den lät ju lite snurrig! För då börjar jag nämligen blanda in franska! Så när han (superduktig för att vara italienare) ber mig vänta svarar jag Oui! Det här händer hela tiden ... och maken brukar höja ett ögonbry och undra vad jag håller på med.

  • Lapinette

    nenne - sen blir det Välkommen till verkligheten!!!!

    Och vi lever som varje dag vore den sista (nästan). Maken kör upp för motorcykelkort imorgon, vår bil kommer att säljas i slutet av veckan och maken tittar på Porsche. Jösses, värsta 50-års krisen i förskott! Men när vi är 50 sitter vi förmodligen någonstans i förorten, pizza från närmaste haket och en unge som kostar en förmögenhet . Var sak har sin tid.

  • Lapinette

    pb - tumhållning för maken! Att inte trivas på jobbet är förjäkligt och kan knäcka vilken stark människa som helst (I know!!!).

  • Lapinette

    pb - kroppsspråket är det bästa språket!

  • Lapinette

    pb - det är lite svalare nu så passa på!!! Vi hade superbra sex i natt men jösses det var länge sen ... en dryg vecka för i helgen har vi varit på landet och där går det liksom inte .. och snacka om värme och två olika sängar och hela fadderullan.

  • Lapinette

    Tinga - ha, ha .. kulturkrockar! Själv har jag bara hört om dem men själv har jag hela tiden jobbat på svenska företag. Maken brukar prata en del om sin japanska kollega men han gör ju inte affärer med honom utan ser honom som arbetskamrat ... som aldrig vill gå hem, gå på sexklubb och har en sjuk humor.

    Så du är i Nagasaki .. dit åkte aldrig jag. Om du hinner se något så säg till om det är något jag har missat (inför nästa Japanbesök).

    Och pb ... visst har vi allihop i tråden ett fantastiskt sexliv liksom vi (njaee, inte jag då) har fantastiska barn!

  • Lapinette

    Vi hade ett fantastiskt sexliv innan vi började med IVF. Nu har den drastiskt dalat men vi försöker skärpa till oss emellanåt så 1 gång i veckan känns mer som ett krav, något vi åtminstone borde kunna uppfylla.

  • Lapinette

    pb - här pratar vi om allt! Och speciellt om sånt som vi annars aldrig pratar om men som vi borde diskutera. Jag själv tycker och tror det är viktigt med ömhet och närhet så jag hoppas ni har det trots att själva sexlivet har gått i stå.

    Tinga - skrev till min pappa (Skype) imorse men har ännu inte fått något svar . Jag har inte pratat med honom på några veckor då vi varit borta på helgerna .. och det är främst då vi pratar. Skulle vilja ha kontakt med honom innan vi åker då han har varit dålig (i foten).

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen