• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hmmm... kanske juni nästa år? OM inte kön ökar i samma takt som i fjol dvs att den blir 1 år längre.

  • Lapinette

    Tinga - visst är Hiroshima fint och jag instämmer - ett besök på museet är verkligen ett måste. Jag gick också gråtandes omkring där inne. Så skrämmande att något sådant har skett i inte allt för avlägsen dåtid (obs jag var ju dessutom där på museet för ca 21 år sedan ). Synd att du inte har mer tid i Hiroshima för en bit utanför ligger ett häftigt tempel som ligger på vattnet med en otrolig berömd "port" som finns på massor av foton. http://www.asienguiden.se/japan/miyajima/

  • Lapinette

    Tinga - hotellet vi bodde på i Hiroshima hade en underbar skybar ... men jag minns inte alls vad det hotellet hette. Som sagt, var ju ganska så länge sen jag var där.

  • Lapinette

    Tinga - har ingen aning ... men jag minns att vi hade en skybar . Själv hoppas jag på att få komma upp på uteterrassen på Clarion Sign ikväll. Jösses, vad jag längtar ut från mitt varma rum (sitter själv dessutom).

  • Lapinette

    Tinga - din toka! men kanske också ett sätt att få se Hiroshima. Sov gott! ... försöker minnas vad det heter på japanska men mitt huvud är totalt tomt. Dags att gå ut i solen!

  • Lapinette

    Morning!

    Åter igen en härlig sommardag om något kyligare än i förra veckan men själv tycker jag bara att det är skönt så man kan få lite luft in här på kontoret.

    Zesa - hjärtligt välkommen in här på tråden! Låter som en bra plan att göra en koll hos gyn efter bröllopet. När gifter ni er och vart (älskar bröllop!)? Njut av det först så kan ni ta tag i barnbiten efteråt men som flera här inne har påpekat, har ni försökt i ett år så är det läge att göra en ordentlig koll.

    Ego - igår satt jag på en uteservering hela kvällen med härliga vänner! Sen när vi vandrade hemmåt så träffade vi på vår dykinsturktör + flickvän/fru som vi hade i Thailand i januari (mitt enda dyk för övrigt). De höll på att stänga sin butik efter ett sent dyk ute i Skärgården. Tänk att vi har passerat den där affären massor med gånger utan att ens ha lagt märket till den ... och åter igen, vad världen är liten!


  • Lapinette

    Kommer inte ihåg men någon frågade om det blir motorcykel för oss nu eller om vi redan hade en. Nej, vi har ingen och troligen blir det ingen, åtminstone inte om maken köper sportbil. Däremot såg maken att man kan hyra motorcykel för 1 000 kr/dagen vilket verkar helt ok och mer ekonomiskt då jag tror att om vi (han) skulle köpa en så skulle den mest stå i garaget och kosta pengar.

  • Lapinette

    Och som vanligt är kaninen så totalt OT man kan bli ... men vänta ni, om 2 år tänker jag ställa alla dumma frågor om blöjor och hur man får den lilla att sova om nätterna !!!

  • Lapinette

    *vinkar* Hej Parnassia! Så det är dags för semester! Vi åker på söndag och äntligen har jag fått bekräftat från vårt lilla hotell i Kroatien att de har fått våra pengar och att rummet är bokat. Pust! Så nu är det bara att åka!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen