• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    mugglan - men ni har ju en ny (Jocke)!

  • Lapinette

    mugglan - ja, han är nog för liten än så länge.

    Här blev det en härlig räksallade på Tures + ett glas Chablis till lunch (inann shoppingen) och ikväll entrecote med sallad och så åt vi upp de sista chokladbitarna från Tinga.

  • Lapinette

    Hypnositören läste jag i våras och kände hela tiden "har jag inte läst den här förut". Skitskumt! Idag köpte jag När barnet lagt sig av Michael Nyqvist. Har velat läsa den länge (adoption), Donna Leon (bara för att de alltid utspelar sig i Venedig ... väldig passande) och lättlästa Kajsa Ingemarssons senaste, Bara vanligt vatten.

  • Lapinette

    Så ja, nu har jag fört över de tusenlappar som troligen kommer att saknas under semestern. Ingen katastrof men de senaste dagarna har jag lagt fram VISA-kortet lite väl enkelt!

  • Lapinette

    Sov gott mugglan! Här mäts det väskor (vi åker med Ryan Air) och imorgon kommer de att vägas ordentligt. Hatar att åka med dem men när det skiljer flera tusenlappar i pris blir jag lätt småsnål.

  • Lapinette

    Oms - håller tummarna för dig! Min väninna som också har superlätt att bli gravid (det var för övrigt hon som dök upp på min fest med en stoooor mage) blev gravid med sitt tredje barn pga spiral som bara "försvann". Allt gick dock väl med graviditeten.

    Tinga - trist att jämställdheten i Japan inte tycks ha gått framåt de senaste 20 åren. När jag var där så var det mina kusiner (tjejer) som fixade iordning min frukost varje morgon och när vi besöket min pappas fd kollega så sa min pappa tillslut åt frun i huset att sätta sig ned, hon sprang skyttetrafik ut till köket hela tiden för att kunna serva oss. Och när vi var ute en kväll för att besöka några andra vänner till pappa på en japansk bar så upptäckte jag (när jag gick in där i min alldeles för korta kjol) att jag var den enda kvinnan!

    Här packas det för fullt!

  • Lapinette

    Bye, bye!!! Hoppas ni alla får det suvänt i värmen. Nu lämnar vi denna värme för en annan.

  • Lapinette

    Är bara inne och kikar lite snabbt här och ser att det är dags för RUL imorgon. Måste m a o gå in och kika imorgon hur det gått.


    Omsan - skönt att det var minus men läskigt med spiralen. Min väninnas spiral hittades aldrig!


    Annars så är det varmare än varmast i Venedig. Stockholm Har hittills ätit underbar fisk, skalddjur och en fantastisk pasta till lunch. känns som en piece of cake i jämförelse pga att det är så mycket fuktigare här. Har promenerat omkring hela dagen och sett massor och svettats flera liter . Inväntar niu den svalare kvällen och ytterligare lite promenad utmed kanalerna, ska leta upp en uteservering med kallt vin och god mat.

  • Lapinette

    Hattis - så inget mer blod, det låter lovande! Fortsätter att hålla tummarna.

  • Lapinette

    Och jag som trodde att jag skulle hålla mig från tråden i två veckor . Maken tog med sig datorn då han behöver jobba lite och på hotellet har vi gratis uppkoppling ... fast sen får vi ser hur det blir med det ... Slovenien och i Kroatien. Nej, dags att dra på sig klänningen och ge sig ut till kanalerna. Den kalla vita proseccon lockar!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen