• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    pb - er middag vid havet lät superhärlig! Själv satt jag på "vår bröllopsrestaurang" i fredags med mina arbetskamrater och åt en god lunch, blickade ut över Mälaren och Gripsholms Slott och det var såååå lugnt och stilla ... förutom det lilla tåget som åkte ned till hamnen för att plocka upp gästerna som kom med båten från Stockholm.

  • Lapinette

    Jag har också packlistor (endast för mig ... maken får packa själv) och sitter nu och uppdaterar den. En för sommaren, en för vintern och en för storstadsweekend.

  • Lapinette

    snaily - läskig dröm men praktiskt att förvara bebisen med maten !!!

    porchez - jösses vilken idiot!!! Trist att du råkade ut för en sån nöt!

    Är alla andra på semester??

    Själv kör jag min sista vecka på jobbet sen drar vi söderut ... fast vi har bara 2 veckor (så blir det när man inte kan hålla sig hemma under vinterhalvåret). Fast jag tycker det är helt ok att vara hemma när solen skiner och man har ljumna kvällar ute på balkongen och härliga helger på landet.

  • Lapinette

    Ahhh... missade jag nennelainen!!! KRAM på dig i värmen.

  • Lapinette

    nenne - det är ganska "svalt" här också fast på mitt rum (övriga kontoret är svalt) så är det vaaaarmt! Fattar inte varför just mitt rum är det som inte klarar av att hålla kylan under sommarmånaderna. Har suttit med öppet fönster men blir yr i huvudet av avgaser och ljud.

  • Lapinette

    Skoj att du har så mycket att göra! Själv sitter jag själv idag men hade sällis igår och kommer att ha det resten av veckan av en kollega.

  • Lapinette

    Själv ska jag ut i luften för att posta vårt läkarintyg + ena referentbrev till var handläggare på Soc. Nu saknas bara ett papper och vi är klara... ja förutom att vi ska godkännas av nämnden.

    Skönt att jobba hemifrån. Det ska jag göra på fredag (samt att passa på att tvätta inför semestern).

  • Lapinette

    Joläppel? Här blir det mousakka efter en tur uppe i Fältöversten. Insåg i helgen att jag skulle behöva en ny bikini då min gamla favorit börjar tappa resåren (över musen!!! ). Har visserligen två nyare men tre är nästan ett krav när man är på solsemester.

  • Lapinette

    pb - undrade också hur gammal eller rättare sagt ung han var!

    Päron har jag hört att man säger om potatis men inte joläppel. Själv har jag lagt en redig klick tzatziki på ena tutten ... ja inte direkt utan på tröjan. Supersnyggt och det luktar ju så gott !

  • Lapinette

    Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Vad spännande nenne! 36 dagar ... går ju hur fort som helst!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen