• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Vickan - tack! har nog faktiskt aldrig gjort den tidigare .

  • Lapinette

    Hmmm.. har både frysta hallon och blåbär. Det kanske funkar att hälla i eller måste man tina dem först?

  • Lapinette

    Trevligt med sällskap! Själv ser jag fram emot sommarlunch med jobbet på fredag som de har dessutom har valt att lägga ute i närheten där vi har vårt landställe . Så efter lunchen när de andra åker tillbaka till Stockholm tänkte jag lägga mig på gräsmattan och sova ruset av mig (glaset vin som säkert slinker ned under lunchen).

  • Lapinette

    MSW - ja, det känns himla skönt!

  • Lapinette

    Var faktiskt lite nervös inför mötet. Vet inte riktigt varför?! Vi har ju träffats tidigare och jag vet att det har funkat och varit avspänt.

  • Lapinette

    Vickan - helt otroligt att jag inte tabbat mig tidigare med tanke på min stora glappkäft !

  • Lapinette

    MSW - nej, hon nämnde inget och jag ville som vanligt inte lägga mig i. Så funkar jag, jag frågar inget och vill inte folk säga något så resonerar jag att de inte vill berätta.

    AM - ha det så jäkla skönt din egoistiska bitch (eller vad det nu var)! Har dock svårt att se dig som oempatisk ... men det andra kan jag stämma in i .... NOT!!!

  • Lapinette

    AM - skriver alltid packlistor men dock inga över böckerna som ska med. I år blir det lite svårare att packa då vi åker med (tyvärr) Ryanair, så det blir max 15 kg per väska som ska räcka i två veckor. Tror vi klarar det eftersom det är lätta sommarkläder men det gäller att tänka till lite extra innan.

  • Lapinette

    Superhärlig träning med dansgänget på SATS och sen middag med maken ute på balkongen och en flaska uuuunderbart vitt vin från Kamptal i Österrike ... det här låter väldigt likt en FB uppdatering .

    Snorkis - Maldiverna ska ju vara paradiset men jag undrar en sak ... får man inte lappsjuka där efter några dagar, när man har promenerat runt ön ett antal varv och känner att det är nog med dykning? Hmmm... ska ju fundera ut något trevligt resmål till nästa år ... vad bör man se innan man trillar av pinn? Australien - Nya Zeeland vill jag verkligen se men dit räcker inte semestern så den resar sparar vi till pension men annars?

  • Lapinette

    Tinga - utredarens ord väger tungt och hon sa att om det inte finns några egentliga hinder, ålder, sjukdom, kriminalitet etc. så säger de inte nej.

    nenne - ja ni hade tur med vädret för det skulle ju regna igår .. istället ser det ganska mörkt ut idag ... och jag som bestämde torsdag istället för onsdag med väninna på något sjönära ställe på stan efter jobbet. Förresten, din expertis angående några öar i Thailand är efterfrågade på restråden.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen