• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    muggles - de har flera som inte alls är kända utanför Frankrike men just Mylene är superstor! Sen har de ju Johnny Hallyday men honom kanske du känner till och en annan artist som jag gillade när jag pluggade där Daho eller min "mys"favorit Obispo.
    ">



    Sorry, har inte alls läst ikapp men jag lovar att göra det.

  • Lapinette

    Snaily – ahhh vad skönt, trodde du skulle jobba hela helgen (vet inte vart jag fick det ifrån). Men om du inte packat upp från senaste resan är det väl bara att ta väskan och dra . Somebody är en av mina absoluta favoriter (gammalt DM-fan som jag är). Den andra sången med The Verve var verkligen jättebra. Kul att få lära sig/höra lite nytt.


    Komiskt efter att ha spelat Chin chin bom bom (eller vad den nu heter) här igår så hörde jag den igår när jag var ute. Hur ofta spelas den… tror aldrig jag har hört den ute förut.


     


    Porchez – otäckt att du svimmade men härlig ordination – 2-3 glas vin! Me like!

  • Lapinette

    Piiiiiilooooooouuuuuuuuuuu, Miiiiiiiiiilouuuuuuuuu!!!!  (på franska)

    Och jag har försökt att boka in läkarbesök för det där jäkla intyget för vår adoption men självfallet hade de stängt på den "avdelningen" idag men jag blev upplyst om att det kostar 845 riksdaler. Japp, man får inte både vara fattig infertil, ingen bra kombination.

  • Lapinette

    Sorry 875 ska det ju stå. Tjohooo!!!

  • Lapinette

    Lycka till i slagsmålet BS!!! På dem bara!

  • Lapinette

    Jordgubbar har vi precis fixat liksom tändvätska och kakor som mamma efterfrågade. Kommer även ta med oss bubbel och lite annat gott att grilla . HOppas nu bara vädret fortsätter så här! Det är ju helt underbart!

    Igår efter en härlig men kall kväll på Lydmars terass så promenerade jag hem genom stan (från Blasieholmen ... er som ej bor i Sthlm kanske vet vart Grand Hotel ligger?).

    Annars så fick vi precis veta att grannens lägenhet gick för drygt 1 miljon mer än vad vi betalade för vår! Helt galet! Tänk om vi kunde räkna med samma slutsumma .. i sådana fall kan vi absolut gå upp i pris på vårt blivande hus.

    Piggelin - trist med vattkoppor och galet vad många hon har. Själv hade jag typ 3 .. varav två var i ansiktet.

  • Lapinette

    snaily - ha en riktigt skönt Midsommar!

    (verkar bara vara jag som jobbar fortfarande).

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen