• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Oupsie - vi har försökt att göra barn på måååååånga resor! Det funkar inte. Så njut och ha det så bra det bara går i Kalifornien. Hoppas ni kan åka runt och se lite trots allt.

    Nej, nu ska jag dra hem för ikväll blir det skumpa och sushipicnic.

  • Lapinette

    Här luktar det rabarbertårta men har ännu inte smakat då den ska få vara hel och fin tills socdamen kommer på besök (13.30).

    BS- St Lucia ser helt underbart ut!

    snaily - Lofoten står på min "måste se" lista. Vet bara inte när!

    Piggelin - vad skönt med din pappa men du borde nog själv trappa ned lite. När ska ni ha semester? Amalfi var härligt! Fast vi var i någon slags "efterbröllopskoma" så det blev en hel del timmar då vi sov eller låg som döda sillar vid poolen men vi hann ändå med att besöka Capri, Pompeji (attans vad intressant) och ta en tur till de små byarna.
    Igår njöt vi av det underbara vädret och hade picnic vid vattnet. Åt japanskt (sushi för maken och yakitori + gyoza för mig), drack en liten flaska skumpa och tittade på båtarna. Sedan när vi promenerade hem gick vi förbi Stockholms glasshus och åt deras underbara glass . Hann ändå med att se både Uggly Betty (som vi spelat in), SYTYCD samt baka rabarbertårta.

  • Lapinette

    AM - risken finns (fast vi har ingen ros hemma) . Maken ska nu iväg och provåka Porsche ... så han lär nog vara lyrisk som ett litet barn i eftermiddag.

    mugglan - ahhhh.. hittade du ett bra stället till din födelsedag?! Jag har BS länk uppe så jag kan se lite vackra bilder under tiden som jag jobbar.

  • Lapinette

    AM - låter mysigt bara ni blir sams! Så det blev hyrhus i skärgården i år igen ... ni har inte tittat på något mer hus?

  • Lapinette

    Vi har säkert minst ett år till innan vi får barn så snart är det nog dags att öppna Exelarken igen och fundera på vad vi ska hitt'på nästa år.

    Förresten, var det idag nenne skulle iväg på lite skoj i huvudstaden. Hon är nämligen efterfrågad på restråden.

  • Lapinette

    Nu har damen gått och allt är bara frid och fröjd . Hon kommer att rekommendera oss och sa att det kommer även nämnden att göra ... inga problem allas. Komiskt nog så tog hon upp vår svagaste punkt precis när hon skulle gå, språket. Den del som den andra socdamen hängde upp sig på redan från början. Annars så var hennes möte här hos oss mer eller mindre som en fika. Visade henne runt och sen åt vi den otroligt goda rabarbertårtan (ångrar att jag vispade all vaniljvisp för jösses vad mycket vi har över) och pratade om resor, barn, nära anhöriga och fuskbyggen.

    Så nu ska vi försöka samla in det sista och ha ett nätverksmöte i slutet på juli innan vårt ärende går upp i slutet av augusti. Tjohooo!!! Och hon tycker absolut att vi ska adoptera från Korea.

  • Lapinette

    Parnassia - hon sa inte att den var svag men det är den jag har oroat mig mest för då den förra socdamen tog upp den som en svaghet hos oss... att maken inte pratar svenska och det kan bli jobbigt för barnet med 3 språk ... kanske t o m 4 språk om vi får ett barn som redan har ett språk när det kommer. Vi sa att vi förmodligen kommer att vänja oss av med engelskan mer och mer och till barnet kommer jag bara prata svenska och Olivier bara franska.

  • Lapinette

    Ahhh... kan man! Annars tror jag att maken skulle ta det som en superbra ursäkt att sätta i sig alltihop (han hatar att slänga mat säger han jämnt ).

    Oj, shit! Inser att jag skrivit en tabbe här!

  • Lapinette

    Så vilka bär rekommenderar du i vaniljvispglassen?

  • Lapinette

    På det här fikamötet kom jag verkligen igång och bla, bla, bla ... precis som vanligt när jag är med folk jag känner mig avslappnade med. Stackars maken höll på att somna i slutet.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen