• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    pb - ja, man måste jobba på det. Igår när vi gick och la oss så var det liksom "bestämt" att vi skulle ha det trevligt ... annars tror jag det hade blivit som vanligt. Puss, puss och godnatt!

    Men vi är alltid "ömma" mot varandra även i vanliga fall. Pussar alltid hejdå, hej osv och håller i hand, kramas, myser. Skulle jag inte få det så skulle jag dö en bit varje dag och tillslut leta upp någon annan.

  • Lapinette

    Så, nu har även pappa vaknat där borta i Japan . Chattat lite och bestämt att vi ska prata mer på lördag ... för jag hörde inte ett dyft på min nya dator (Skype).

    Nej, ska slänga mig ut på stan och fortsätta leta bikini. Sen blir det en löprunda med maken, Uggly Betty, fotboll och So you think you can dance. En helkväll i soffan för omväxlings skull.

  • Lapinette

    Jösses, vad ni har skrivit!


     


    Porchez – ja det nya pumpen är verkligen grym (speciellt utfallen)! Jag fungerar snarare tvärtom dvs jag sover superbra när jag har tränat hårt så jag vet inte alls vad det kan bero på speciellt inte då det har gått några timmar från träning till läggdags.


     


    Gosnosen – hipp, hipp HUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRAAAA!!!! Har så undrat hur det gått för er. Jäklar i gatan vad skönt att ni äntligen lyckades!!! Nu är det väl bara jag här på tråden som inte har ”fått till det”? Tro nu inte att jag missunnar dig, sitter och gråter eller känner mig avis … det är bara ren, skär glädje över att ni äntligen fått ett plus. STOR KRAM


     


    Porchez – Piggelin – Snaily – vem har inte haft ett destruktivt förhållande?! Jag drogs åtminstone till dem innan jag träffade maken men attans vad jäkla onödiga de var.


     


    Fru E – härligt med det nya huset!


     


    Parnassia – vårt ärende ska upp i nämnden den 25 augusti. J


     


    Oupsie – trist med tråkiga nyheter hemifrån. Hoppas ni ändå kan njuta av semestern.


     


    Shit, vill också kunna få orgasmer i sömnen!


     


    Gällande sexdiskussionerna igår så håller jag med flera tidigare ”talare”. Ju mer sex man har desto mer vill man ha. Det är därför det känns som man ibland får ”tvinga” sig själv för att vakna upp. När man väl är där så är det ju underbart och dagarna efteråt går man med en kittlande känsla i musen och vill ha mer .


     


    Har också en vän i min närhet som tyvärr halvt lämnat sin familj då hon inte får den närhet och kärlek som hon behöver. Hon är tillsammans med sin bästa vän, sin ”bror” men inte älskare. Hon varnade honom gång på gång men tillslut så råkade hon bli sedd, det klickade med någon annan. Någon som tog i henne, höll armen om henne, talade om hur mycket han tycker om henne och totalt överöser henne med de känslor som hon inte fått och sett på många, många år.


     


    Övrigt – märkte igår att vi inte fått bekräftelse på en av våra hotellbokningar under semesterresan. Vi har betalat in en summa i förhand men sen inget svar på det mailet. Mailade igår och som svar fick jag – vi ska kolla! Shit, snacka om att vi var stressade i maj för självfallet skulle jag ha kollat upp att de fått pengarna och att rummet var bokat åt oss för 2 månader sedan! Detta ett litet b&b nere i Kroatien där vi ska stanna i 4 nätter.

  • Lapinette

    Butterkaka ...mmmmmmmm....!!! Me like!

  • Lapinette

    Förresten, när jag satt på bussen härom dagen så var det en tjej som pratade i mobiltelefon som lät precis som mugglan. Var tvungen att vända mig om för att kolla att det inte var hon som satt där på 56:an och pratade om någon lägenhet som hon fått fatt på i Stockholm .

  • Lapinette

    nenne - jag önskade bara att den 25 augusti även innebar att vi skulle vara klara för att sända iväg våra papper till något land med en massa små söta barn.

  • Lapinette

    Tjohooo!!! Maken klarade sin uppkörning för motorcykel! Det blir att fira !

  • Lapinette

    nenne - slut på Roger hemma ... la istället in en Bollan igår ! Fast ikväll ska vi ut och äta med kompisar.

    Nej, nu är det lunch!

  • Lapinette

    Tjingeling!!!! ... sitter här och börjar få semesterfeeeling! Hur länge jobbar du nennelainen? Printade precis ut tidtabellen för bussen som ska ta oss in till Venedig. Jösses, det är bara några dagar tills vi kommer stå där svettiga och jävliga . Men shit, inte något svar från det lilla hotellet i Kroatien.

  • Lapinette

    Ja, vilken enorm plusvåg det blev här tillslut ... men den satt låååångt inne. Själv hade jag ju också hoppats på att plussa någon gång i augusti ... dvs få åka till Korea och hämta hem lilla her bus i typ feb-mars 2011 (8-9 månader gammal).

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen