• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hattis – så länge det är lite brunt är det ingen fara. Känner flera som har haft så trots graviditet och jag håller tummar och tår att det även är så i ditt fall.


     


    snaily – härligt att fira helg med ett härligt restaurangbesök och jösses vad exotiskt (för en stockholmare) med en bäver som simmar förbi.


     


    Snorkis – trist att du ska må så dåligt hela tiden men nu är det inte långt kvar. Snart är detta elände över och ersatt med ett annat (sömnlösa nätter) .


     


    Telis – låter supertungt med sömnbrist! Sen instämmer jag med Tingas (alltid) kloka ord. Finns det ingen som kan ta över någon natt så du får sova ut?



    Tinga – åter igen tusen tack för chokladen! Blev väldigt överraskad och den passade utmärkt till vår "firar"middag igår kväll på balkongen tillsammans med jordgubbar och champagne. Min favorit, än så länge, är den med Absolut Mandarin. Gillar normalt sett inte när det är alkohol i choklad men den var verkligen god. Såg även på asken att han som gjort chokladen är namne med min make .


     


     


    Gällande SGI och föräldrarledighet så återkommer jag om 2 år för att få den absolut smartaste lösningen J men hur länge får man ”spara” dagar?


     


    nenne – "kul" att jag skator så där på morgonkvisten .

  • Lapinette

    Varför blev det helt plötsligt så många radmatningar?

  • Lapinette

    Tinga - har inte kollat om hallon finns men minns att vi har lavendel och någon med bladguld. Tror att asken kommer att vara uppäten innan vi sticker på söndag .

    Telis - låter verkligen superjobbigt! Förstod nästan att ni var på resande fot och tänkte just tanken att det inte kan vara så lätt att få sova ut om man delar rum alla tre. Det känns som om du skulle behöva åka iväg en helg (alldeles själv) bara för att vila upp dig. Hur mår din make, är han lika trött?

  • Lapinette

    Härlig dag för ett besök på Skansen Omsan. Själv jobbar jag hemifrån och måste erkänna att koncentrationen, så här sista arbetsdagen, är siså där.

  • Lapinette

    Ha, ha ... trodde det var själva kakan som var din lögn ! ... för du kan viäl inte baka !

  • Lapinette

    nenne - jaaaahh, vilken suck jag drog igår när jag såg mailet! Jösses, här bokar vi, betalar och sen kollar vi inte upp att vi får några bekräftelser. Snacka om att vi var stressade i maj.

  • Lapinette

    Tinga - apselut! Vi smakade bl a kaffe, kardemumma, den där Absolut Mandarin, någon med en nöt igår. Så det är nog perfekt antal kvar för två kvällar till.

  • Lapinette

    Tinga - vi delar alltid så man får smaka alla men kaffechokladen fick maken (jag gillar ju inte kaffe) medan han gav mig den med ingefära.

  • Lapinette

    Tinga - Enjoy Tokyo! Fast fasen vad trist med regn... minns när jag var uppe i Tokyo tower och det var tät dimma och regn.

    nenne -

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen