• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Tinga - låter som du har haft det toppen i Japan. Härligt med brus på toaletten . Själv fick jag nöja mig med att prata med pappa idag i ca 1 timma (tack Skype).

    Telis - förstod nästan att du ville ha råd. Sa nämligen till maken igår att jag trodde att du reagerade precis som jag brukar göra när jag beklagar mig för maken. Jag vill bara slänga ur mig hur arg eller frustrerad jag är och that's it! Men alltid så börjar han komma med olika råd ... jag vill ju för fasen inte ha råd jag vill bara att någon ska lyssna och stryka mig lätt över huvudet. Iallafall, jag hoppas det vänder snart för er så att ni får ordentlig sömn. Kan inte i min vildaste fantasi tänka mig hur det är att inte få sova ordentlige månad ut och månad in. Jag blir helt knäckt om en natts sömn blir rubbad. Kram på er!

    pb - jobbigt med halsont och att du lider av värmen! Gå och ta kalla duschar med jämna mellanrum. Själv satte jag mig här (precis vid balkongdörren på rätt sida om lägenheten ... skugga) för att jag inte pallade att dammsuga längre. Tog en kall cola (vilket jag normalt aldrig dricker) med massor av is och citron. Ska ta de sista rummen och sen hoppa in i en kall dusch ... för sen måste jag ställa mig och stryka all tvätt. Inga bra aktiviteter i den här värmen men vad fasen imorgon åker vi.

  • Lapinette

    mugglan - tack! (inne och kollar efter ytterligare en härlig middag på balkongen och innan jag ska bege mig till soffan och matchen).

    Tror du inte ert barn tar efter er ... gällande bad etc? Själv älskar jag att bada medan maken är en landkrabba. Skrattde första gången jag såg honom simma och det ska vara minst 25 grader för att han ska gå i men jag tänker definitvt fostra vårt barn till att älska vattnet.

  • Lapinette

    koko - maken bokade inte där då de fått ganska dåliga recensioner på Tripadvisor men Waldorf är ju välkänt men har nog sett sina bästa dagar. Det ligger dock bra till nära Central Station (inte långt ifrån vårt hotel). Det är säkert helt ok men jag tror inte man ska ha för höga förväntningar (liksom när vi bodde på Hilton i London nu i maj ... vi hade läst recensionerna och förstod att vi inte kunde räkna med toppklass samt att priset även sa detsamma).

  • Lapinette

    kokisen - visst är det (tur alltså). Just komiskt att jag som är så jäkla ordentlig annars totalt "glömt" bort.

  • Lapinette

    Jag älskar att vi har fått en riktig sommar (det är ta mig fasen 8 år sen senast)! Önskar att det vore så här typ 6 månader om året. Dock är det bäst när det är ca 20-25 grader varmt men ack så skönt med varma kvällar så man kan sitta ute länge, länge.

  • Lapinette

    Go'natt kokisen! Vi bokade separat då vi fick riktigt bra pris på flyget via SAS.

  • Lapinette

    mugglan - helt rätt! Njut av livet ... sen kan vi andra hålla tummarna att det "plötsligt händer". För er har det ju funkat förut.

  • Lapinette

    Nej, nu MÅSTE jag kolla mitt konto. Har en bunt kvitton som ligger här ... och sen igår har det blivit 2 nya klänningar i garderoben !

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen