• Daa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Tråkigt, fru Sy. *kramar om* Som det brukar sägas, här får man kräka ur sig det man behöver. Något särskilt som hänt?

  • Daa

    Ojojoj, här har det skrivits!

    Först: GRATTIS, faster Ninnis! Trist med grälet, men gulligt med förlåt-mejlet. Det är en början i alla fall.

    Ingis: duktiga lilla Busan! *hjärtar*

    Heloise: så glad jag blir att ert UL blev så mycket bättre den här gången.

    Villemoa: så gullig lilla Moa är. Klart du är objektiv! Hoppas det går bra hos bm.

    Fru Sy: fler kramar till dig. Ha det så fint med kompisarna.

    Blommis: kul med besöket!

  • Daa

    Säkert har jag glömt något jag tänkte kommentera. Jag skyller på koma-veckan (alltså, första veckan efter semestern, när ens kropp verkar tycka att man är dum i huvudet som kliver upp så okristligt tidigt). Den är inte så överraskande aningen tyngre än vanligt...

    Men jag har fått göra spännande saker på jobbet idag, så jag är inspirerad. Ska strax inspirera iväg mig till fikarummet för lite redig lunch.

  • Daa

    Hej, Kikki.

    Jobbigt med dottern. Och så frustrerande det måste vara för er att inte kunna nå henne. Har inga råd att komma med, så det blir en cyberkram istället.

  • Daa

    Jag har en fråga: visst är det några av er här i tråden som provat gravid-yoga och/eller gravidpilates? Var det bra? Finns det i dvd-form (har inte så stora förhoppningar om att hitta ställen som håller pass här i hemstaden)?

    Min rygg börjar så smått protestera ibland och jag tror att jag skulle behöva öka styrka lite här och där och öka rörligheten särskilt kring höfterna. Tanken på gravidanpassade övningar känns bättre än att försöka hitta på något på egen hand.

  • Daa

    Blommis: tack. Den där lät inte så dum. Det kan ju absolut vara värt pengarna att testa. Jag köpte en gravidtidning som det fanns lite yogaövningar i och jag tyckte att rörelserna kändes sköna. Däremot stod det ingenting om hur länge/hur många repetitioner man skulle göra.

  • Daa

    Måste kila in och säga "Oj! Kul! Grattis!" till Aleta:


    Oj! Kul! Grattis!
    Och välkommen hit.


    Tack för magdanstipset. Det låter skoj. Däremot är jag ganska säker på att det inte går att hitta en riktigt instruktör här uppe. Jag får köpa en dvd och tvinga maken att träna med mig. *bryter ihop en smula av återhållet skratt när jag ser det framför mig *


    *tänker på Ingis*

    På tal om deckare, så har jag börjat läsa "Tre sekunder" av Roslund och Hellström. Den blev så spännande redan vid de första kapitlen, så jag vet inte hur jag ska våga läsa vidare.

  • Daa

    *kramar om fru E* Jag känner att det är naturligt att reagera så på andras plus. Hur roligt det än är, så känns det bara än tydligare att man själv blivit utan (eller som jag, precis efter mf:en). Du får gärna älta i inboxen om du vill det.

    Jaha. Nu kom det en akutgrej. Precis när jag skulle skriva, posta och sedan äta. Mina kära arbetskamrater har en tendens att smita tidigare på lunch, så jag var den enda här. Typiskt.

  • Daa

    Bravo, Ninnis!


    Ninnnis skrev 2010-07-29 11:58:43 följande:
    Jag får skylla på att jag tränar på att vara glad för det lilla...

     

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...