• Svar på tråden Tantvarning numero 9
  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-07-22 16:00:41 följande:
    Bor du förresten nära Åhus Solde? Det var där vi var.

    Nej, men Skåne är inte så stort, snarast utanför Lund.

  • Soldemor

     


    Heloise skrev 2010-07-22 18:02:34 följande:
    Åh vad arg jag är, min mammas guddotter är en helt fantastisk cool 13årig tjej. Hennes pappa bor i Hong Kong och träffar henne typ 2 ggr om året. I år kom han hem till sverige och skulle tillbringa 3 veckor med sin dotter, nått hon har sett framemot och planerat sen förra sommaren. I dag ringde han barnets mamma och sa att han inte stod ut med henne en minut till. Mamma får lov att hämta henne, det har inte ens gått 1 vecka. Han klagade på att hon smsade, lyssnade på sin Ipod oh läste hela tiden. Tja hon är 13, och en fullt normal sådan. Hur kan man göra så? Vad är det för fel på folk som inte uppskattar sina fina barn och låter dem vara just barn/tonåringar whatever. Hon är väluppfostrad, smartl berest och väldigt social, sen att hon vill läsa i bilen på väg från sthlm till Gotland är väl knappast ett brott. Jävla dumarsle till pappa!


    Sicken korkskalle till far då!

  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-07-22 19:10:34 följande:
    Nej, nu måste jag lugna ner mig igen och tänka på något annat......detta är något annat:www.youtube.com/watchförvisso en repris, men likväl och fortfarande rolig.

    Nej, vad underbart! Den har jag inte sett, jobbade säkert! Så det kan man alltså ha knäckebröd tll - också!

  • passionsblomman

    Har du MISSAT knäckebrödskillarna Solde! Då var det ju tur att jag länkade...

    Och katten, honom blev både jag och sonen rädda för! Tänk om en sådan skulle gå lös på en hemma! Fast han ville väl inte sitta i den där lilla buren förstås.

  • didis

    Skickar en hälsning till allihopa (och lägger till tråden i favoriter)!

    Nu går jag på min 2:a semester om några timmar. Härligt härligt! Jag har redan börjat trappa ner arbetsinsaten som synes...

Svar på tråden Tantvarning numero 9