• Svar på tråden Tantvarning numero 9
  • Cantaton

    Välkommen lunagarden!


     


    Jag gick inte ens in i förra Tanttråden och tittade, utan konstaterade bara att ingen skrivit. Men så kollar jag bland senaste inlägg och ser denna tråd. Tänkte väl att ni hade varit ovanligt tysta!!


    Själv har jag haft mycket på gång! Igår gifte sig min farbror med sin Maria. Bröllopet var på en robotbåt, dvs en gammal militärbåt. Ni kan se den här:


    Väldigt annorlunda! Vi var ute en sväng och åkte runt Fjäderholmarna (utgick från Wasapiren bakom Wasamuseet). Själva vigselakten var i fören. Jag sjöng tre sånger ("Because of you" - Meatloaf, "Grow old with you" - Adam Sandler, "I was made for lovin' you" - Kiss) ackompanjerad av min gitarrkollega.


    Middag nere i de olika hytterna. Jättegott och spännande.


    På båten, bland de 40 gästerna, fanns hela TRE födelsedagsbarn!! Så vi sjöng såklart för dem också. Ett av dessa var min syster, så henne har vi firat ikväll med grillat på pappas altan. Tidigare idag tog sambon och jag en långpromenad på Söder och åt Våffelbrunch på Strand!

  • lunagarden

    Tack för alla välkomnanden :D

    Hoppas ni alla haft en skön helg!

    Är det någon fler tant än jag som väntar smått i december?

  • Heloise
    lunagarden skrev 2010-07-18 22:58:32 följande:
    Tack för alla välkomnanden :DHoppas ni alla haft en skön helg! Är det någon fler tant än jag som väntar smått i december?
    Japp jag och Panzer( dvs herr heloise) väntar en liten knodd runt lucia-jul, verkar vara vääääldigt svårt för ul tanterna att bestämma när den ska komma, just nu ligger budet på 25 dec, men det var 15 dec innan det (baserat på tidigt ul i v 12). Hade lite otur med BM vid RUL ( story finns i tantråd nr 8)och ska göra ett nytt den 27e.

     

  • Heloise

    Måste bara inflika  att Panzer, han är nog den bästa människa som jag känner! Vet inte riktigt hur livet skulle vara utan honom, men fattigt, innehållslöst och nattsvart måste ju bara vara början!


     

  • lunagarden

     


    Heloise skrev 2010-07-19 00:02:45 följande:
    Japp jag och Panzer( dvs herr heloise) väntar en liten knodd runt lucia-jul, verkar vara vääääldigt svårt för ul tanterna att bestämma när den ska komma, just nu ligger budet på 25 dec, men det var 15 dec innan det (baserat på tidigt ul i v 12). Hade lite otur med BM vid RUL ( story finns i tantråd nr 8)och ska göra ett nytt den 27e.  

    Vad kul :) Vår bebbe är beräknad till 17 dec enligt sista mens, men på KUB-UL ville hon flytta fram en vecka, men vi ska också göra UL den 27 - spännande!!!

    Läste om det hemska bemötande du fick, usch... Vi har haft så tur i Lund har de alla varit väldigt trevliga och proffsiga. Vi har ju en liten på 8 månader, så det var inte så längesen vi var på tre UL med honom i magen också.

  • Kjell Präst

    Fortfarande semester och man kan nästan låtsas som om konfirmandlägret om två veckor inte finns...

  • dfk

    Tack Passion, lunagarden,Im yours,Heloise och Aleta!!!


    Fin sång Im yours!


    Passion, huuuu med alla sniglar, hur kan det vara så många? Ni måste ha en stooor tomt!


    Välkommen kikki kikki!!


    Idag åkte äldsta dottern till Värmland med sin kompis och deras familj, de ska bo nära Norska gränsen.


    Kommer sakna henne, hon ska vara borta en hel vecka för första gången utan oss!

  • Diz

    Hej tanterna!


    Håller på att landa på marken igen, har svävat i det blå senaste dagarna.


    Vi gifte oss i lördags, dagen innefattade åsknedslag, el och vattenlös lokal, glömda strykbrädor och strejkande bilar. Men precis när vi gick runt hörnet på lokalen till vår underbara ingångsmusik så bröt solen genom molnen och efter det gick allt som en dröm.


     


     


    Nu är jag fru!

  • Heloise
    Diz skrev 2010-07-19 21:46:50 följande:
    Hej tanterna! Håller på att landa på marken igen, har svävat i det blå senaste dagarna. Vi gifte oss i lördags, dagen innefattade åsknedslag, el och vattenlös lokal, glömda strykbrädor och strejkande bilar. Men precis när vi gick runt hörnet på lokalen till vår underbara ingångsmusik så bröt solen genom molnen och efter det gick allt som en dröm.     Nu är jag fru!
    Jag tänkte på er i lördags!! Stort varmt grattis Diz, och vart är korten?

    Härligt att vara fru! Själva firar vi 1 årig bröllopsdag på söndag, ska jobba då... Men jag tror att vi nog kan ta en repa på en fin restaurang och skåla i loka eller nått!

Svar på tråden Tantvarning numero 9