Inlägg från: kikki kikki |Visa alla inlägg
  • kikki kikki

    Livets toppar och dalar

    jag kan tala om att jag har mått illa sen dag ett och kräks hela tiden nästan och jag är i v 30. och eftersom jag inte klarar av mjölk prudukter alls nu när jag är gravid så har det blivit att jag har gått ner 2 kg istället för att gå upp i vikt....så nu måste jag springa på tillväxt kontroller så att dom ser att barnet växer som han ska.....enda fördelen med detta är att när han väl kommer ut blir det en snabb bantning på ca 10 kg...ler....

    Är det någon av er som kollat vilket kön era små kommer att ha?
    jag kollade och vi får en son....ler

  • kikki kikki

     


    lunagarden skrev 2010-08-01 12:14:07 följande:
    Kikki - Stackars dig som mår så illa hela tiden, är det första bebisen?Vi väntar en flicka (har flicka 14 år, pojke 13 år, pojke 8 mån)

    Skrattar....nä det blir nummer 6.....och jag har aldrig mått illa med dom andra.

    Jag har tös på 23...tös på 22....son på 17...tös på 9 och son på 7...och min tös på 23 ska få sitt andra barn(tös) 3 veckor innan mig...ler....hon har en son sen innan som blir 3 i höst.

    Ja det finns knappt någe värre än att må illa.....och den där jäkla halsbrännan....suck.....men men...snart är det över iaf.

  • kikki kikki

     


    porchez skrev 2010-08-01 16:59:25 följande:
    vinkar och säger Hej till de nya ansikten som kommit in, har inte riktigt koll på er, då jag bara har skumläst den senaste veckan. Men kommer snart få koll hoppas jag

    Hej hej hemskt mycket hej....ler

  • kikki kikki

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-01 18:15:03 följande:
    porchez hej alla nya! Har ni alla avlagt sedvanlig presentation?

    och det innebär?????

    skonummer eller?....ler

  • kikki kikki

    Skrattar....ok då kör vi.

    jag är en hagga på snart 44 som har 5 barn och 1 barnbarn....Jag är med barn och i vecka 30 och får ett barnbarn till 3 veckor innan mig.

    jag bor i kungälv sen 1 år tillbaka efter att ha bott i gbg i ca 10 år och innan det bodde jag i örebro....

    jag skulle ha gift mig 2008 men min dåvarande gick ut och träffade en annan 3 veckor innan vigseln och jag kolapsade.....dom trådarna finns säkert kvar här på BT någonstans.

    när jag sen efter några månader skulle flytta ifrån bostaden så hade jag några flyttgubbar som hjälpte mig...och en av dom bor jag med nu och väntar barn och gifter mig med den 7 maj nästa år.

    visst fan...höll på att glömma...jag har skonummer 39.

    ler

  • kikki kikki

     


    porchez skrev 2010-08-01 18:38:59 följande:
    Glöm inte favorit chokladen också Men vilken historia! Vet inte vad jag ska säga, förstår att du kolapsade! Men härligt att du rest dig med hjälp av en flyttgubbe De måste ju bara stabila Grattis till det väntade bröllopet och barnet, när är det dags? Vi har föresten bott i samma stad. Vart i Öret bodde du?

    jag älskar marabou mjölkchoklad.....men nu när jag är gravid så är jag allergisk mot alla mjölkprudukter (mjölk protein) så jag kan inte äta någe alls nästan för det finns mjölk i nästan allt.

    I mina tonår bodde vi i sörby sen flyttade jag hemifrån när jag var 16 och flyttade då till norr vid regementet...ler.....sen har jag bott i vivalla,varberga, oxhagen och brickebacken innan jag flyttade till nora några år för att sen flytta till gbg. mina stora barn bor i lindesberg och nora.

  • kikki kikki

    God morgon på er!

    Vaknade med en jäkla energi....jag mår INTE illa idag....skumt nästan....men jag njuter i fulla drag....jag har redan fått massa saker gjorda och klockan är bara 10....fräckt.....jag laddar hem nytt virus skydd just nu.....så kanske nya datorn funkar bättre...ler....solen skiner och ungarna badar i poolen....underbart

  • kikki kikki

    Jäklar....nu har jag aktiverat paypal igen och det innebär att jag kan handla på ebay igen.....skrattar.....jag hade lovat mig själv att inte ens kolla där men nu när vi bestämt datum igen så suger det liiite i köptarmen.....ja ja.....ska försöka behärska mig.

  • kikki kikki

    Vi ska gifta oss den 7 maj 2011......jag har redan köpt allt sen innan (vi skulle ha gift oss 10 juli i år) men vi blev med barn...ler

  • kikki kikki

     


    FruCicci skrev 2010-08-02 22:50:29 följande:
    Hejsan alla godingar Just det alla nya godingar med, jag ber om ursäkt att jag redan glömmt hälften av er, men en Kikki (hej) kom jag på just nu... trevligt hur som...
    Vinkar och säger hej........ler
Svar på tråden Livets toppar och dalar