Inlägg från: kikki kikki |Visa alla inlägg
  • kikki kikki

    Livets toppar och dalar

     


    lunagarden skrev 2010-08-16 19:33:46 följande:
    Kikki - idag har det varit lugnt, som tur är! Vi har varit en sväng i Malmö och träffat och bokat fotografen till bröllopet och så sprang jag på en vigselring på rea också, helt oväntat Förstår att du är nervös, hon har väl kontaktat KK?

    Köpte du ringen???.....

    ja hon har pratat med dom och ska avvakta och se om det blir tätare och ondare...men hon har 10 mellan dom än....

  • kikki kikki

     


    Oms skrev 2010-08-16 20:00:24 följande:
    Luna - men en vigselring bara sådär... nice hur långt är det kvar till bröllopet?Kikki - ja just de ja, du skulle ju ha barn samtidigt som din äldsta - hur känns det? Det är ju inte ngt jag själv har eller kommer att komma i kontakt med och kan således inte föreställa mig det. men rent spontant skulle jag tycka att det skulle kännas konstigt. men det baserar jag ju på den situation jag själv är i - och jag vet ju att som ung skulle jag inte ha barn alls och sen efter att min stor blivti större skulle jag inte ha fler barn  iaf inte efter 35 år fyllda då jag tyckte det var lastgammalt o synd om barnet och nu med 2 barn kan jag tänka mig ett 3:e men då först om ngt år då jag blir 36... så som sagt i din situation kanske jag inte skulle tycka att det e så konstigt iaf

    min dotter blir 23 och jag skulle inte heller ha fler barn...ler...men så blev det iaf och först hade vi väl båda två lite svårt för vad vi skulle tycka men nu känns det helt ok och vi diskuterar som 2 vänner som är med barn.

  • kikki kikki

     


    lunagarden skrev 2010-08-16 20:03:18 följande:
    Oms - det är elva månader, haha, skulle bara titta in i butiken när vi hade lite tid över innan vi skulle träffa fotografen.Men det känns skönt att ha så mycket ordnat redan, om fyra månader har vi ju en nyfödd och en 1-åring och då blir det inte mycket tid över till att fixa allt... + två tonåringar då

    fräckt....ja som sagt så kan det vara skönt att ha det inköpt och toppen om ni fick ett bra pris på den.

  • kikki kikki

     


    lunagarden skrev 2010-08-17 13:11:19 följande:
    Liten - vad har lilleman sovit i tills nu? Vagga?Jag funderar på att köpa en sån där spjälsäng som man kan ha brevid sin egen säng med öppen sida till lillan. Har en känsla av att det kommer att bli trångt i sängen annars, om inte Charlie snart slutar att vilja komma till oss på natten Är det någon som har erfarenhet av en sådan?

    Vi var och köpte en begagnad spjälsäng i söndags med ena långsidan som man kan sänka ner en bit. jag har aldrig provat det innan men hon sa att det är bra för så slipper man kliva upp om man vill ta upp den lilla till sin säng på natten.

  • kikki kikki

     


    Oupsie skrev 2010-08-17 14:48:40 följande:
    Hm, hur jag mår? Illamåendet håller i sig, men det är ganska ok nu med hjälp av tabletterna. Jag fortfarande väldigt trött. Rent allmänt känns det ganska kämpigt för tillfället . Men jag har i alla fall fått tummen ur och ringt BM för att förhoppningsvis få prata med deras kurator. Så nu väntar jag på besked på om jag får en tid där eller ej. Men en rolig sak är i alla fall att det ser ut som att vi ska köpa ett hus . Väntar på besked ifrån banken (hoppas, hoppas).

    jag vill berätta att när jag började äta tabletter mot halsbränna slutade jag må illa och slutade kräkas......skönt att slippa det nu efter att jag kräkts i 7 mån. jag hade inte halsbränna förut utan det kom den sista månaden.

  • kikki kikki

     


    lunagarden skrev 2010-08-17 17:02:15 följande:
      Ja, det är ju också en idé Hur går det för din dotter med värkarna?

    Dotterns värkar har avtagit idag så just nu är det lugnt....vore ju bra om den kunde stanna någon vecka till iaf

  • kikki kikki

     


    lunagarden skrev 2010-08-17 17:20:29 följande:
    Kikki - skönt!Jag pratade med min barnmorska idag och hon avrådde mig bestämt från att börja jobba imorgon och jag fick den tidigaste läkartiden hon hade - om en vecka.Känns ju ingen höjdare att börja med att vara sjukskriven, men vad gör man? Sen en fråga till er alla - tydligen gör man inget om värkarna börjar före v 22 i Lund, då får det blir missfall. Är det likadant i övriga landet? Jag trodde man kunde prova med bricanyl iallafall.Bäst iallafall att vila som sjutton i fem dagar till så jag iallafall får hjälp om det skulle fortsätta krångla

    Jag tycker att det låter bra att du ska sjukskrivas.....men om ditt jobb behöver ett läkarintyg så får du åka till kk så skriver dom ut ett (gjorde dom till mig när jag var där och sen ett till efter telkontakt).
    Jag tycker att man inte ska ta några risker i detta läget.
    och du har ju haft problem innan och vart sängliggande så ta det lugnt.

    Jag har ingen erfarenhet om vad dom gör för att förhindra missfall i v 22.

  • kikki kikki

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-17 17:29:35 följande:
    åter från BM, bebisen är *tataaa* fixerad!

    Ja då är det bara att sätta igång och putsa fönster nu då....ler

Svar på tråden Livets toppar och dalar