• Tinga

    Livets toppar och dalar

    Kängu - spännande med intervju. Håller självklart tummarna!

    Nenne - vilka fina bilder på hela familjen! Och jösses vilka söta dojjor på Pricken!

  • Tinga

    Hattis - för egen del kan jag bara säga att jag kände av ilningar i trakterna kring livmodern när jag var gravid (alltså innan jag hade fått plus på stickan). Det här låter ju spännande! Oupsie - vilken tjurig man du har! Han har säkert gått in i det där grottänket, men inte desto mindre är det ju värdelöst för dig. Förstår att du blev less! Kram!

  • Tinga

    Hej i tråden!

    Tillbaka i gamla Svedala igen, efter ett par dagar i Frankrike. Besökte en av våra fabriker där, tillsammans med en potentiell kund. Inte hann jag se någonting, men njöt iallafall av en vacker biltur mellan Geneve och Grenoble, och av en god lunch på en Guide Michelin-rekommenderad restaurang. Äta gott brukar man iallafall hinna på tjänsteresorna. Fast frukosten är bättre i andra länder än i Frankrike.

    September - din beskrivning av dig själv känner jag väl igen; familjen och jobbet tar typ all tid nuförtiden, så att vara social IRL är något som inte händer så ofta nu.

    Hattis -

    Klockarbol - välkommen hem! Härligt att höra att du haft det bra! (Och att du saknat oss. )

    Lappis - ännu ett steg i rätt riktning i adoptionskarusellen. Ljuset i tunneln verkar kunna skådas nu.

    Muggles - oj, headhuntad - det låter bra inför en eventuell löneförhandling. Kul!

  • Tinga

    Lappis - ja, jag tänkte på dig när jag åkte förbi Annecy. Hade tänkt ta en joggingtur imorse för att kompensera för lunchen igår (efterrättsbuffé är livsfarligt, åtminstone för midjemåttet), men har ont i halsen så jag fick tänka om.

    BS - krya på er!

  • Tinga

    PB - men usch, vilken fredag! Vilken dag överhuvudtaget förresten; det är ju illa nog oavsett veckodag. Massor av kramar! Ibland ser man bara eländet i sin tillvaro och ibland ser man bara det som är bra; i sig är ju allting detsamma, men den sinnesstämning och det humör man har för dagen påverkar ju så otroligt mycket.

    Jag vill bara säga att jag fortsätter hålla tummarna för din sambo och att jag skickar massor av kramar till dig. Och som flera talare redan sagt; du uttrycker dig så fantastiskt bra!

  • Tinga

     


    viktualia skrev 2010-09-17 11:29:01 följande:
    Ang den kaotiska bilfärden ikväll.... nu skulle vi faktiskt behövt en bilGPS.. jag brukar tycka att det är ofantligt onödigt. Men nu ska maken navigera ensam tvärs genom Sthlm och det är jag som är bra på att hitta där... förvirrat...

    Vi köpte en GPS i somras för 700 spänn. Jag har också länge tyckt att det var onödigt, men till de pengarna tyckte jag att det var OK. Nu hade jag även nytta av den på min tjänsteresa i veckan.

  • Tinga

    Jag hade tänkt poströsta för att slippa lägga tid på röstning på söndag, men eftersom jag inte lyckats bestämma mig för hur jag ska rösta än har det inte blivit av. Jag är helt säker på vilket block jag ska rösta på, men partibeslutet är inte fattat. Sen måste jag kolla lite på landstings- och kommunvalen också; har noll koll där, och åtminstone kommunvalet spelar ju stor roll för ens dagliga liv i form av dagis, utbildning, bibliotek och annan service.

  • Tinga

    Izzie - hoppas innerligt att det inte är MF, men magkänslan är ju tyvärr ofta rätt. Kramar!

    PB - tjusiga! Vilken sajt är det du fått dille på?


    Angående valet tycker jag absolut att man kan byta block i de olika valen. Håller helt med om att personval känns ännu viktigare i de lokala valen, där en drivande person kan göra stor skillnad.

  • Tinga

    Kängu - japp, alliansen blir det här. RUT är min bästa vän! (Och nä - det är inte den enda punkten jag håller med dem om.)

  • Tinga

    PB - du får beställa grejer hem till mig, och så får vi en anledning att träffas när du kommer hit för att hämta dem.

    Tjoho, nu har jag bokat flygbiljetter för en barnfri helg i London 19-22 november. Mormor & morfar passar Piff & Puff, och maken och jag kan mysa några dagar själva. Återkommer i resetråden med det här, men har någon ett bra hotell att rekommendera tar jag gärna emot tips, både här och i resetråden.

Svar på tråden Livets toppar och dalar