• Tinga

    Livets toppar och dalar

    Snaily & Hattis - nä, det är ju det där med att både kunna äta kakan och samtidigt ha den kvar, när det gäller jobbet.

    Snaily - expert vet jag inte om jag är , men lite lärde jag mig under veckan jag var inlagd. Ett barn kan ju bli tillväxthämmat även i slutet av graviditeten, men ju större det är desto mindre konsekvenser får det ju. Dessutom ät tid i magen mycket viktigare än storlek, så det är bättre att vara liten och födas sent än att vara stor och födas tidigt.

  • Tinga

    Usch ja, Muggles - svära-åt-sina-barn-tävlingen är jag nog en given vinnare i. Snacka om att vara en dålig mamma - att ge ersättning är ju ingenting i jämförelse.

    FAST de senaste veckorna, när både Piff & Puff ätit lite bättre, har jag varit en MYCKET gladare mamma; kommer faktiskt inte ens ihåg när jag svor åt mina barn senast. (Så jag skyller faktiskt i princip allt svärande på maten, för hade den funkat hade behovet att svära varit minimalt.)


    Apropå Bajse - Piff & Puff säger inte Bamse, utan Bajse.

    Telis - så det verkar lovande med båda jobben? Spännande! Har du någon aning om när du kan tänkas få något besked?

    PB - håller tummarna för din sambos jobb också.

  • Tinga

    koko - oj, Conny verkar ha gått ut stenhårt i skippa-blöja-racet! Kul!

  • Tinga

    Nä, nu blir det sängen här. Är helt slut efter kurs hela dagen och sen hemarbete i ett par timmar. Natti, natti!

  • Tinga

    snaily skrev 2010-09-08 23:00:16 följande:


    Tinga - huvudet på spiken, BAMSE ska såklart Nennes Prick heta! Det tycker jag verkar passa utmärkt! Försökt mig på att förstå reglerna kring föräldrapenning/föräldraledighet ikväll, det gick sådär. Har sjuuuukt många dumma frågor! Om någon känner sig påläst kanske jag kan bombardera vederbörande med dumma frågor senare? Oj vad klockan blev mycket, natti natti!

    Jomenvisst! (Nenne - hoppas att du inte tar illa upp att vi hängt upp oss på Prickens storlek. Egentligen har jag lovat mig själv att aldrig kommentera något barns storlek, efter att jämt ha fått höra att Piff & Puff är så små, men du ser hur lätt det är att hamna där ändå. Säg till om det blir för mycket, för det förtjänar vi att höra isåfall. Kram!)

  • Tinga

    Jag har också testat Valpejl nu, och jag fick signifikant högre siffror för det block jag "håller på", men jag har ännu inte bestämt mig för vilket parti jag ska rösta på. Antingen blir det utifrån någon sakfråga eller utifrån vad respektive parti står för "i allmänhet".

  • Tinga

    Piggelin - åh vad skönt att höra att du kommit en bit på vägen att lägga förra förlossningen bakom dig! Förvisso trist att det blivit först nu, men bättre sent än aldrig som det så fint heter.

  • Tinga

     


    muggles skrev 2010-09-09 09:03:24 följande:
    Tinga: klart det är maten som förstör så att du måste svära, det vet vi ju. Men killarna verkar inte ha tagit ngn nämnvärd skada av det Om man kompenserar svärandet med lite extra kärlek emellanåt så tror jag att man gör ett bra jobb oavsett! Kram på dig. (Var inte meningen att ge dig dåligt mamma-samvete )

    Äsch, ingen fara, men jag känner mig alltid tvungen att förklara mig. Antar att det också hänger ihop med Luther - man "får" ju inte bära sig åt så mot sina barn, som jag ibland har gjort, men när man ändå gör det får man ju ofelbart dåligt samvete och vill förklara varför man gjorde som man gjorde.

  • Tinga

     


    muggles skrev 2010-09-09 09:16:47 följande:
    Lappis: jag har så lite att göra på jobbet att jag lika gärna kan läsa ikapp. Cicci: HA! Jag kan riktigt se dig stå där bland de där raggarna, vilken syn!!! Men visst är det en frisk fläkt att träffa en helt annan sorts folk ibland.

    Du kan få komma och hjälpa mig; jag håller på att drunkna! Borde absolut inte vara här, men gav mig själv några minuters paus efter att ha skrivit ett besvärligt mail.

Svar på tråden Livets toppar och dalar