• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Cicci: lyssna av er telefonsvarare hemma - dagis bjuder in till "inskolningsträff"!

  • fru AM
    Klockarbol skrev 2010-08-11 17:49:36 följande:
    Hurra! Jag har hittat våra förlovningsringar!!!!! (i en udda temugg i en kartong med utsorterat porslin - tack och lov att den oäkta hälften har så svårt att komma sta och kasta nåt!)Nu kan vi gifta oss den 4e sept utan lånade ringar! :DVad är GBS?
    Grattis till ringhitt!

    GBS: http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Grupp-B-streptokocker/


     

  • fru AM

    Nenne: inser att Pricken kommer gå sina egna vägar och gärna sätta sig upp mot auktoriteter (läs mig) eftersom hon inte kom imorse kl 07.17. Och det är ju positivt! Nu är jag bara oroliga att hon på pin kiv ser till att bli en pojke också


     


    Lappis, Tinga, Telis: Elverket måndag kl 11.45 noterat. Medtag hörselkåpor, ringbrynja samt hjälm - Hektor är mkt högljudd, bits (kärvänligt) och skallas gärna.

  • fru AM

    Vickan: Hade du mailat mig något? Har inte sett något vare sig i min mail eller i min inbox här ...?

  • fru AM

    Lappis: fantastiskt - jag tar gärna ut glädjen i förskott! - säger hon att de beslutar som föreslaget så blir det ju så! Stor kram!


    Vickan: sorry - glömde att kolla inboxen på FB - där var det ju! Och mailet hade av outgrundlig anledning hamnat i spam-mappen (skickade du till många? )


    Håller på o tränar Hektor att sova bara en gång om dagen (eftersom det är det som önskas på dagis - han börjar om en vecka). Stackarn började redan sloka - fick lunch tidigare och satt o petade håglöst i sina makaroner och lammfärsbiffar ... Slocknade sedan på två minuter i sängen.


     

  • fru AM

    Nenne: vad ska du sy? (Eller det kanske är bättre att inte säga det förrän efteråt, och säga vad det blev istället? :_) )

Svar på tråden Livets toppar och dalar