• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Sushi är ju det traditionella men hämtpizza funkar nog sålänge osten inte är för varm ... Gärna då med ANANAS!

  • fru AM

    Tack för positiv feed-back ang huset. Den enda nackdelen som jag sett så här långt är väl att det förefaller omgivet av stuuup ... Man får vara glad om barnaskaran är fulltalig i slutet av varje sommar ...

  • fru AM
    passionsblomman skrev 2010-08-13 12:25:48 följande:
    AM-Jag vill se huset! Såklart! Och jag kan kika på Mr Yasuragi med för den delen.Förresten; när ni äter Sushin sådär, har ni soya i naveln då? 
    Ska inboxa dig! Soya i naveln och wasabi under förhuden. AJ!
  • fru AM

    dumma jävla hyresgästgubbfan! hoppas han halkar på tvålen, snarast.

  • fru AM
    passionsblomman skrev 2010-08-13 15:50:02 följande:
    Hm. När man bor i ett hus som är 103 år gammalt, så får man väl liksom ta att man hittar ett eller annat litet kryp här och var i skrymslen och vrår eller huuuuur?
    Trodde först du syftade på vår Hyresgäst from hell  

    Vad är det för kryp som DU hittat?

  • fru AM

    Angående sommarstugans avstånd fr bostaden: det kommer i ett litet annat läge när man har större barn som har aktiviteter var och varannan helg - då funkar det lika bra med ett ställe lite längre bort som man stannar lite längre på. Annars blir det nog lätt så att man "tänker sig att åka till landet varje ledig helg och sen infinner sig aldrig de där lediga helgerna ... alltid är det ngn fotbollsturnering, gymnastikuppvisning eller liknande ..." Allt enligt kompisar med land på nära håll.


    Tom Livia har ju blivit så pass stor att hon har en aktivitet på helgerna ...


    Hmmm *Grunna,grunna*

  • fru AM

    Silverfiskar och pälsängrar har vi också (huset är 125 år gammalt). Samt några vedervärdiga bruna nyckelpigor som jag försöker dressera att flytta hem till mr Yasuragi ...

Svar på tråden Livets toppar och dalar