• kängu

    Livets toppar och dalar

    Jag trodde nästan att ni glömt smsa mig, men hon har alltså fortfarande inte hört av sig...

  • kängu

    Inser att jag hade en fantastisk förlossning som kom till sjukhuset vid 11 och 17.55 var han ute efter ca 10 min krystvärkar. Dessutom hade jag inte speciellt ont förrän den sista timmen (fick epidural). Drömförlossning! Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas att vi snart hör något från nenne.

  • kängu

    Piggis, jag var superrädd för att tappa kontrollen, vägrade ta lustgas av den anledningen. Jag förstår att den känslan måste varit sjukt jobbig och är det fortf. Det är svårt med såna situationer också när man är van att alltid kunna prestera och vara duktig och ambitiös. Och så hamnar man i en situation där man inte har kontroll ens över sin kropp och sina reaktioner på vad som händer med ens kropp. Obs detta är mina tankar, menar inte att det var så du kände eller känner.

  • kängu

    Aha sweet, då är det ju klart att min förlossning gick lätt Nu SKA jag gå och lägga mig!

  • kängu

    Fick smset inatt, stort grattis till Nenne och P för en STOR prick!!! Hoppas att Nenne mår OK efter omständigheterna! KRAMAR till hela Nenne-familjen!

  • kängu

    Idag har jag släpat med Ru till öppna förskolan för första gången sen jag var föräldraledig förra vändan, alltså typ 8 månader sen (maken är tyvärr inte mycket för sånt). Ru var helt skräckslagen, hela tiden. Grät och grät, till slut fick vi gå därifrån Vi behöver nog träna lite på att umgås med barn i grupp... Sen gick vi på stan och lunchade, det kände han sig mer bekväm med

  • kängu

    Just det, testade imorse för mensen har fortfarande inte kommit igång- och jag är inte gravid. Men jag känner mig rätt så lättad, det känns helt rätt att vänta ett tag nu.

  • kängu

    Låter trevligt med er lunch!


    Jag sällar mig till skaran som får jättetant, så jäkla jobbigt. Är mycket värre nu efter Ru än innan jag fick honom.


    PB, spännande med vunnen auktion!


    Jag hade en halvdag för mig själv på stan igår, helt ljuvligt. Klippte mig +färgade håret, shoppade massor och bara njöt... Är som en ny människa nu

  • kängu

    AM, vad spännande med drömjobbet! Jag håller tummarna! Många som söker nytt jobb härinne just nu... kul!


    Åh vad härligt att Nenne är på väg hem!


     

  • kängu

    Goddagens i tråden! Ljuvligt höstväder det är ute idag!


    Idag har jag Ru varit på frälsis öppna förskola, den gillades mer. Ru grät bara en stund och hade sen kul och ville inte gå därifrån. Har jag kanske närt en liten frälsningssoldat vid min barm?!


    AM, sök ALLA drömjobben- och var glad att det finns några att söka! I min bransch finns det inte ett skit att ens söka just nu.


    Ore, vilken jobbigt sits på jobbet Säger som Mugglan, byt jobb!


    Oms, skönt att ni fått en diagnos- det öppnar ju en hel del dörrar och möjligheter till hjälp! Skönt också att som du skriver faktiskt få höra att det du har upplevt är sant, och att det självklart inte har ngt med dig som mamma att göra! Styrkekramar till dig och hela din familj!


    Nu pratar visst Ru i sängen, envetna unge vägrar att sova idag. Får se om han somar om jag ignorerar honom...


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar