• kängu

    Livets toppar och dalar

    Telis & Mugglan- jag delammade till Ru var sex veckor, därefter bara ersättning.  *vill också vara med i tävlingen*

  • kängu

    Yes!! Jag är den sämsta mamman!!!! *fanfarer och knulltrumpeter*

  • kängu

    Mugglan, jag kände mig också som världens sämsta mamma när jag var mitt uppe i det. Kan fortfarande få dåligt samvete för att jag (i mitt eget tycke) gav upp så lätt med amningen. Det är väl så djupt rotat i en på något sätt att en "bra" mamma ammar.

  • kängu

    Låter som att ni haft en mysig trådträff hos PB *avundsjuk*


    Telis, det är väl skönt att du slipper dåligt samvete! Det är nog mest amningen jag haft det över. Dock väldigt sällan nu för tiden.


    Och jag har också undrat över "Är föräldraledighet anledning till din begäran"....


    Sällar mig till skaran som svär alldeles för mycket. MÅSTE MÅSTE sluta med det innan det börjar hoppa ur svordomar ur Rus söta lilla mun..


    Ru är förresten förkyld nu. Två veckor sen den senaste infektionen. Suck. Men, det innebar att jag fick en dag på staden själv idag, för maken kompade och tog Ru här hemma. Så skönt att gå lite i affärer, men framförallt så träffade jag Piggis och käkade lunch!! MYSIGT!! Du var så fin med din mage Piggis!


     

  • kängu

    Telis, vad härligt att bli headhuntad


    Själv har jag svår jobbångest, inte ett jobb finns ute i min bransch inom 10 mils radie och räknar inte med att det kommer några heller. Suck.


    Ru är förresten redan bättre, verkar varit en snabbt övergående förkylning även om han hann smitta sin pappa


    Piggis, ja det blev en klänning samt några tröjor till Ru. Sen satte jag mig på pendeln och läste en tidning och bara njöt av lugnet


    AM, väldigt mystiskt med gästhandduken?! Lycka till med drömjobbet, jag håller tummarna!

  • kängu

    Lappis, har inget! Tog ju examen någon vecka innan Ru kom, sedan jobbade jag på ett vikariat som tog slut i juni. Nu är jag ju föräldraledig, men Ru ska ju börja dagis om några månader är det tänkt...

  • kängu

    Lappis, ta typ. Känns ju lite jobbigt att byta bransch efter en 4 år lång utbildning, när man knappt ens hunnit jobba som det man är utbildad till. Alternativet är ju att vi flyttar på oss- i Sthlm finns det en del jobb för mig. Men vi trivs ju bra där vi bor nu och maken har ju jobb...

  • kängu

    Nej, i såna fall borde vi typ flytta NU innan Ru börjar dagis. Vi får väl se vad som händer, alternativt kan jag ju läsa till något mer för att bredda kompetensen lite. Det löser sig säkert men det är så trist när det inte ens finns något att söka!

  • kängu

    Nä, nu ska jag sluta jobb-deppa och istället städa lite och förbereda kvällens middag.


    Ha en mysig fredag!

  • kängu

    PB, trist med otacksamma domderande gäster!


    Jag tillhör nog de som ger ett mellanmål före maten ibland- men Ru är ju bara 15 månader! Plus att jag har alltid med mig eget mellanmål, typ en banan eller så.


    Snigeln, eget hushållspapper Min svärmor har ibland med sig ett paket kaffe när hon kommer, och fast jag vet att hon bara menar väl så kan det göra mig vansinnig. Men hon tror alltid att vi har så himla lite pengar av ngn anledning (vi har det betydligt bättre ställt än henne...)

Svar på tråden Livets toppar och dalar