• kängu

    Livets toppar och dalar

    Härligt PB att hoppet absolut inte är ute!

  • kängu

    PB, jo verkligen är det dags för lyckade IVF:er!!


    Nu ska jag gå och sussa, är så himla trött. Imorgon kommer mina systrar hit så då blir det fullt ös, lika bra att vara utvilad


    Godnatt och sov så gott på er alla blåa, röda, gröna och alla lite mittemellan samt de som ännu inte bestämt sig!


    KRAM från miljömuppen

  • kängu

    Telis, centern har ju mycket miljö på sin agenda om det är det som drar dig till MP. Jag tycker förstås att du ska rösta på MP ändå Jag känner inte att jag kan välja bort dem bara för att de valt att ingå i ett block med en bliv. statsminister som jag inte gillar (är inte heller förtjust i Mona Sahlin).

  • kängu

    Nähä här sitter jag och häckar istället för att göra det jag ska, nämligen jobba! Gäller att passa på medan Ru sover (lite frilansprojekt att bita tag i).

  • kängu

    Telis, fast du röstar ju inte på Mona- du röstar ju på MP i så fall (tycker jag). Sen kan jag trösta dig med att Reinfeldt och CO förmodligen vinner valet ändå. Men jag håller verkligen med PB i hennes resonemang!


    GOOOOOO miljöpartister!!!!

  • kängu

    Som miljöpartist tycker jag också att de ska ta chansen att samarbeta med Alliansen. Men det kräver ju också att Reinfeldt faktiskt bjuder in dem på riktigt, och är lite ödmjuk. Som sagt så var det ju inga dåliga siffror MP fick i valet, så jag tror inte att Reinfeldt & CO kan förvänta sig att de ska vilja vara "stödparti" utan att ha något att säga till om.  Sen tycker jag att det är synd att Maria W & Peter E uttalat sig så negativt om ett eventuellt samarbete med alliansen, vet att det är många miljöpartister som inte alls håller med dem i den frågan!

  • kängu

    ARGH jag är så jäkla förbannad!!! Fick precis ett sådant där "tjänsten har blivit tillsatt med en annan sökande"- mail från det där stället som jag var på intervju i förra veckan. Tycker INTE att man kan skicka ut ett sånt massmail om man har varit på intervju.. då förtjänar man faktiskt att få veta VARFÖR man inte fått jobbet. Jag har mailat chefen för stället nu, får se vad hon säger.


    Jag visste nästan att jag inte fått jobbet, men tycker ändå inte att det är ett bra sätt att meddela det på...
  • kängu

    Ja jag tycker att det var jäkligt dåligt, vi var inte många som var på intervju heller det vet jag! Nåväl vi får väl se vad chefen säger.


    Men positivt är att jag får vara hemma längre med Ru, jobbet skulle börjat om en månad ca och egentligen vill jag inte börja jobba så snart, men det finns så lite jobb i min bransch så man kan inte låta bli att söka heller...


    Cicci, härligt att ni kommit överrens om en trea! Och bra att du mailade stridspitten


     

  • kängu

    Tinga, vilka duktiga pojkar du har Och duktiga föräldrar! Skönt att ni kan slappna av lite mer nu.

  • kängu

    Cicci, tycker du tog rätt beslut som stannade hemma! Härligt att intervjun gick så bra


    PB- skit med sambons missade jobb

Svar på tråden Livets toppar och dalar