• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Snorkis, läste ditt inlägg igår kväll, gråtandes. Det är så sorgligt att hjärtat brister . Som någon tidigare sa, det går inte att föreställa sig vad ni går igenom, mer än att det måste vara bland det värsta man kan göra. Stora varma kramar till dig och maken!

  • Oupsie

    PB, hoppas att det läker bra för lilla katten nu!


    Snaily, ligga på soffan och klappa magen låter som en väldigt bra plan!


    Kängu, hoppas att Ru kryar på sig snabbt!


    AM, skönt att ni blev sams, det är jobbigt med bråk.


     


    Vad var det mer? Är också trött och allmänt förvirrad idag känner jag. Nu ska vi försöka få fram lite middag, kanske blir piggare efter det?

  • Oupsie

    Hattis, hej! Mår illa lite varje dag, men inte lika mycket som innan, så det känns i alla fall bättre nu än för ett par veckor sedan. Det kanske betyder att det snart försvinner helt *hoppas*. Ha det så trevligt på grillningen!

  • Oupsie

    Snorkis, ett wordokument låter som en jättebra idé. Jag har för mig att Telis erbjöd sig att skicka vidare ett ev dokument till alla i tråden eftersom hon har de flestas mailadresser som galleriansvarig.


    Så obeskrivligt orättvisst och sorgligt livet kan vara . Stora stora kramar!

  • Oupsie

    Snorkis, säger som Muggles, känn inte att du måste svara på alla meddelanden. Jag ville också mest visa att jag tänker på er och det är ingenting som jag förväntar mig ett svar på.

  • Oupsie

    Typiskt att nästan alla ska gå och lägga sig när jag äntligen kan ta och sitta här i lite lugn och ro .


    God natt till er!


     


    Varje gång jag satt mig innnan idag har maken och jag börjat bråka . Är så jäkla trött på att bråka, känns knappt som att vi har gjort annat de senaste två veckorna... blääääääääää.

Svar på tråden Livets toppar och dalar