• Tinga

    Livets toppar och dalar

    BS - tack! Vis av erfarenheten passar jag på att njuta medan det varar, för hittills har de goda perioderna tagit slut alltför fort. Men det tänker jag inte tänka på ikväll! Jag hade hällt upp 1.5 dl näringslösning till Piff ikväll, men när flaska var tom kom det ett "me enning" från honom, så det var bara att gå och fylla på.

  • Tinga

    Porchez - shopping är alltid kul. Fast jag måste också lägga band på mig nu; inte av ekonomiska skäl, men väl för att garderoben inte längre räcker till. Jag gick ner några kilon efter graviditeten (i förhållande till min vikt före grav), så det är så himla kul att köpa kläder nu. Alldeles för kul, uppenbarligen.

  • Tinga

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-09-23 21:59:26 följande:
    Tinga igen, oj vilket hus, jag skulle inte tacka nej till att bo där, helt klart!

    En så'n där veranda hade inte gått av för hackor! Det där huset ligger ungefär 1 mil utanför stan, i en mindre by, men kostar ungefär detsamma som vårt hus i stan, fast dubbelt så stort.

  • Tinga

    BS - här kör de intensivinskolning, dvs föräldrarna är med i tre hela dagar och den fjärde dagen lämnar man barnen. Eftersom Piff & Puff visade sig vara riktiga dagisbarn, som älskar att vara där, behövde jag inte vara där något mer under inskolningen, men "för säkerhets skull" hade jag valt att inte jobba alls under inskolningen, om scenariot blivit ett annat. Som det nu blev, fick jag ju en massa tid för mig själv.


    1 mil i sig är ju inte avskräckande, men det är just det att man då behöver bil för alla transporter. Som det är nu tar det 10 minuter att gå till dagis (när Piff & Puff går för egen maskin; med vagn tar det 5), och sen har både maken och jag 10 min på cykel till våra jobb. Dessutom finns ju all service och alla aktiviteter man kan tänka sig för barnen inom cykelavstånd, så det är perfekt.

  • Tinga

    Hattis - usch, de där biverkningarna lät ju inget vidare. Men är medicinen något som tar bort den eventuella tumören, eller tar den "bara" bort effekterna av den?

  • Tinga

     


    Hattis skrev 2010-09-23 22:12:00 följande:
    "me enning" måste vara kvällens skönaste kommentar

    Ja, iallafall i mina öron.

  • Tinga

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-09-23 22:13:25 följande:
    Har ni 10 minuter på cykel till era jobb, ojoj, finns det folk som har det så!!

    Japp, vi bor perfekt för att få en så praktisk och smidig vardag som möjligt. Skulle inte byta bort det ens mot huset jag länkade till. Ställtiden är verkligen minimal i vår tillvaro.

  • Tinga

    Hattis - höga prolaktinnivåer har man ju när man ammar, och det är ju därför man oftast inte har ÄL när man ammar, men som du säger - det verkar ju inte vara det som är ditt problem. Men det kanske påverkar ändå?

  • Tinga

    BS - god natt!

    Vickan - ja, det är fantastiskt vackert när solen skiner.

  • Tinga

    Jag hade ju tänkt lägga mig tidigt ikväll, men det är det ju redan för sent för; kan lika gärna vara uppe en stund till. Satt och jobbade till midnatt igår kväll; inte kul. Det finns förvisso saker att göra ikväll också, men det skiter jag ärligt talat i.

Svar på tråden Livets toppar och dalar