• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Klockarbol - det blir säääkert trevligt.... Skämt åsido så tror jag faktiskt det. De visar att de bryr sig om dig.

  • Hattis

    Kom på att jag ju alls inte vet huruvida det var jobbarkompisar till de stackars killarna eller inte, äsch. Klippa kalsonglappar och sälja pussar skulle jag heller inte vilja göra. Nog kan jag göra en heldel och fick göra det på min hippa också men inget fysiskt med okända personer.

  • Hattis

    Näe, nu är det nannadags för Hattis. Godnatt på er!

  • Hattis

    Valdag - en speciell dag

    Jag tycker faktiskt att Mona har spottat upp sig rejält denna vecka, har varit så trött på hennes såsande sedan hon tillträdde men i de senaste debatterna så känns hon inte alls så främmande som statsminister som jag tyckt så sent som för ett par veckor sedan.

    Det lär väl inte riktigt gå min väg i valet idag:

    favvoregering=mittenregering
    favvovalteltagande=högt
    parti jag inte önskar se i riksdagen=SD

    Men jag hoppas på att bli positivt överraskad på de senare punkterna iaf

    Nu ska jag gå och rösta Schalalalala!

  • Hattis

    Innan jag går skickar jag en stoooor kram till Snaily. Hur går det? Hoppas så att det slutar blöda.

  • Hattis

    Hej alla! Har hunnit smygläsa något från mobilen men annars inte varit hemma och inte kunnat svara så mycket som jag har velat.

    Izzie hur mår du? Kraaam!

    Håller med Koko om kommentaren att det är supertrevligt att faktiskt kunna diskutera politik och bli lyssnad på och bemött med respekt även om åsikterna är olika. Snacka om ett fundament för demokratin!

    Håller tummar stenhårt för PBs sambo och övriga som väntar jobbesked - såå spännande!

    Klockarbol - fy vad ledsen jag blir när du skriver om din svärmor. Kram till dig också.

    Cicci - vilka spännande treadiskussioner med maken!

    Vickan - Har du funderat på att söka jobb på SÄPO istället?  

    EEEEGOOOOO - Inte kul att vakna upp i måndags med SD i riksdagen och väntande blodprovtagning. Nu till det knäppa - gyn har ringt upp och lämnat meddelande på min mobil om att hon efter att ha sett provsvaren har en eventuell behandling att föreslå! Helt irrationellt så blev jag jätteledsen   Så knäppt, det är ju precis det här som jag har varit nyfiken på och provsvaren visar kanske att det finns chans att göra så att det inte dör hela tiden genom att knapra lite piller - tjo! Men gyn har redan föreslagit trombyl som vi inte ens har hunnit prova så jag är väl rädd för  - att hon har upptäckt att det verkligen är något fel på mig. Men om det vore ett stort fel så skulle hon ju knappast kunna föreslå behandling, då vore det ju kört. Gaaa, vad barnslig och onödig jag äääär. Och varför är jag ledsen för, jag förstår bara inte. Imorgon är jag superupptagen på jobbet hela dagen så jag lär inte få veta något förrän på kvällen eller på fredag. Har mailat gyn och bett om att få något besked via mail imorgon om vi inte når varandra. Maken är förstås som vanligt inte hemma. Men han kommer hem imorgon i alla fall.

  • Hattis

    Tack för kramar MSW! Hur långt är det till din fest? Taxi är inte att tänka på? Bara en enkel hem alltså. Kan vara värt det ibland tycker jag. Fast inte om det uppgår till fyrsiffriga belopp kanske

  • Hattis

    PB - heja dig! Energi och diskussion behövs! Ilska av det mer okontrollerade slaget passar däremot lite sämre i offentliga sammanhang. Mitt spontana råd är att inte utgå ifrån att vara anklagande utan ifrån att alla tillsammans tar ställning mot främlingsfientlighet  - att utgå från att alla du talar till i klassrummet är goda! Svårare då att baktala dig på något sätt (även om jag förstår att du inte är rädd för det!) och också mindre risk att att du råkar säga något du ångrar. Jag ser fram emot att läsa om hur det gick!

  • Hattis

    Späääänande Cicci! Håller tummarna för detta. Ibland klickar man sådär perfekt med chefer och arbetsgivare liksom man gör ibland med andra människor man träffar. Hoppas att det känns likadant imorgon.

    Kikki - nästa fredag kanske du har en bebis i knät i stället för i magen!

    Porchez och Tinga - vad härligt med söna jobbdagar 

    PB  - Skit med makens jobb Och vilken läbbans chef sedan. Hoppas att det stämmer med personalomsättningen då.

    Muggles - det är klart att man hoppas!!! Kram!

  • Hattis

    Just det, skulle säga till BS att jag blev lite avis där, jag vill också gå på hästdagis!

    Och så lite ego... Fick besked att jag har för höga prolaktinnivåer, kan ev bero på (godartad) minitumör på hypofysen. Ingen MR inbokad utan jag ska testa med Pravidel i fyra veckor och sedan ta nya prover. Det jag inte ser fram emot är att gyn skrev med stora bokstäver att man kan bli ordentligt illamående och yrslig av behandlingen, särskilt i början. Kul att springa omkring på jobbet och spy när man inte ens är gravid

Svar på tråden Livets toppar och dalar