• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Vickan - tillbakakaka. Jag kan nog haka på en lunch på onsdag förresten

  • Hattis

    Tjoppilopp!

    Härligt att höra att det går framåt med Elise

    Porchez - Hej! Kul att du tittar in på riktigt och att det verkar hända en del positiva grejer!

    PB - klockren låt för mig om jag skulle måla låtext iaf! Verkligen BS-uttryck med ryggen, särskilt som det är läge att plocka en massa saker. Kram!

    Mugglan - låter ju rätt ok med liiite symptom Snaaart onsdag!

    Klockarbol - Å, det lät som en fantastisk fruhippa, vilka underbara arbetskamrater du verkar ha!

    Även här har, som så ofta på sistone, rensats svampar. Torkar allt, så nu ligger det på brickor överallt och hela lgh luktar svamp, hm. Har haft en kalashelg med restaurangbesök och utgång med kompis. Det ska bli rejäl frost inatt så veckan som kommer lär bjuda på sprakande färger. Jag älskar att sparka runt bland vackra och torra löv (vem gör inte det?!), det gäller liksom att passa på innan allt har trillat ner och bara ligger helt slemmigt och ruttnar på marken. 

    Försöker tänka bort att denna vecka skulle kunna vara en testvecka. Iiih! Godnatt alla.

  • Hattis

    Blir som vanligt hungrig efter dagens ikappläsning

    Superfin bänkskiva AM! Börjar nästan ändra mn bänkskivedröm som nu består i rödgranit. Tycker att de skulle vara snyggt till våra ljusgrå köksluckor.

    Telis - glömda blöjpåsar i mataffären - Låter råspännande med jobben! Gå ner i lön är aldrig skoj, jag har gjort det en gång och det ångrar jag faktiskt inte, jag förhandlade till mig att få löneförhandla samtidigt som alla andra sedan, vilket var tre månader efter att jag blev anställd och då fick jag upp lönen igen.

    TV-serier - följs knappt alls i casa Hattis. Här finns för tillfället inte så många kanaler heller. Men är det ngn som kan rekommendera en film som går på bio nu så är jag intresserad

    Idag har varit en trött dag, möjligen förkylning på g och massor att göra på jobbet. Funderar över om jag sett spår av tant eller inte, inget på pappersmuffning iaf. I så fall är det den tidigaste tant jag haft i hela mitt liv, men med medicinen vet jag ju inte hur det blir. Har börjat tänka dumt - att jag ska tillåta mig att trösta mig med olika saker  - läs ny kappa, nya stövlar etc - om det blir tant istället för plus. Så kan man ju knappast hålla på i längden, hm.

  • Hattis

    September - hade missat ditt draMATiska inlägg! Så definitivt kört för denna gången alltså? Blä. Förstår vad du menar med "ren" tant, känns ju klart bättre än annat elände iaf - och om allt är som det ska - bara någon vecka tills det blir skarpt läge. Men - du vet vad Cicci skulle ha sagt! Du tror inte att det kan vara så

  • Hattis

    Har störtat in för att titta hur det gick för mugglan och vad glad jag blir Vad bra att maken var med också. Nu tror jag att det är en bra tid att vara i början av en graviditet, allt är i full gång och om några veckor är det första advent och swosch så har en massa veckor rasat förbi

    Snigel -   Jag finner inga ord. Instämmer i kören som säger att du måste tänka på dig själv nu också. Skickar en genuin styrkekram.

  • Hattis

    Gosnosen - låter sååå härligt med Maldiverna nu! Här har det börjat bli så mörkt. Tänk att RUL är förbi redan! Yay!

    Parnassia - skoj med lyckad middag! Men nästan enklare när den man talar med ligger på en nivå över en själv.

    PB - Gaah, kom han över då, the DM-guy? Mitt tålamod skulle vara tokslut.

  • Hattis

    Lite (mycket) ego: Jag har varit så glad över att sluta må illa av Pravidelen att jag inte reflekterat så mycket över att bli stentrött tre gånger två timmar om dagen. På eftermiddagarna får jag plåga mig framåt på jobbet och jag drömmer om att lägga mig i ett mörkt svalt vilrum och dra en filt över mig. Eftersom jag blir ganska täppt i näsan av den också och får allmänt svullen känsla i huvudet så har jag liksom inte fattat vad som var på g... Nu är jag faktiskt sjuk på riktigt. Ont i halsen och huvudet och tröttheten släpper inte alls - inte så konstigt kanske. Vill inte ta c-vitaminer heller så att imunförsvaret ska fajtas mot allt det inte känner igen Ja, ja, ska tillåta mig att sova länge imorgon och gick hem efter lunch idag.

    De minimala rosa och bruna spottingsarna gjorde ett uppehåll igår och sade hej igen idag. Så lite är det att jag inte har kastat in handduken än. Har det inte blivit mer på fredag så ska jag testa iaf.

  • Hattis

    Haloj Nenne! Annat preventivmedel än stygn för avhållsamhet låter som en bra grej. Konstigt (tycker jag som inte har nå´n aning) att fortsätta söka hjälp på BVC. Det är säkert bra att få dokumenterat hur det känns efteråt så att det kan plockas fram när/om det är dags för en tvåa!

  • Hattis

    *återkommer efter lite mer ikappläsning*

    Snorkis - Hade missat att du var inne. Så bra att ni unnade er en riktig vuxensemester och fick komma bort lite. Säger som Kängu - tänker på dig! Hoppas att du kan känna att det blir mer och mer ok med vardagen. Kram!

    Lappis - jisses vilken skillnad på det antal barn som kommer hit! Har för mig att jag har sett ngn kampanj från typ AC från sjuttiotalet där i princip alla uppmanas att adoptera - av solidaritetsskäl. Tyckte själv att det var en sund tanke när jag var ung (hjälp skrev jag så?) att det självklara borde vara att adoptera om man vill ha barn när världen ser ut som den gör. Men nu ser ju inte världen riktigt ut som jag trodde när det gäller internationella adoptioner. Vilken tålamodspärs det måste vara att vänta, huga. Spontant lät er köplats i alla fall som en köplats som kommer att nå fram någon gång om det nu blir, två, tre eller fyra år  - typ plats sjuhundra hade liksom låtit hopplöst.

  • Hattis

    Parnassia - eh, jag menade språkkunskapsmässigt alltså. Insåg att det ser ut som om jag har kommenterat en mycket speciell sorts middag

Svar på tråden Livets toppar och dalar