• Piggelin1

    Livets toppar och dalar

    Hej hej,


    Oupsie - alla sympatier ang mannens grottmansbeteende för tillfället - hälsa från tråden att han får ta & kamma sig!


    Ingen Biggest Loser här, sitter däremot & slökollar på Ullared på femman. Det är så roligt med dialekten på Morgan & Ola-Conny, de låter ju unegfär likadant som man gör där jag kommer ifrån. Mannen min är klart tacksam att jag slipat av det värsta mkt av min dialekt, när han hör dem (eller för den delen Stefan & Krister) - undrar varför


    Oupsie (& Snaily), jag kunde inte heller låta bli att mäta magen när Snaily gjort det - jag  uppmätte det oerhört smärta & smidiga midjemåttet 112 cm


    Kängu - vad KUL med intervju inbokad!!! Grattis! Håller alla tummar stenhårt!

  • Piggelin1

    OMG! Nu sa de på tv att omsättningen just denna dagen i Ullared var på över 17 MILLE! På EN ENDA dag! Minns när jag jobbade på huvudkontoret  för en av Sveriges större butikskedjor, de minsta butikerna omsatte kanske 6-7 mille PER ÅR Ok, nu är det tio år sen, men ändå!


    Tänkte att jag skulle hinna få till ett besök i Ullared innan nästa bebis, om inte annat så shoppa lite leksaker inför Amandas & syskonbarns födelsedagar. 


    Idag insåg jag förresten att inkl denna veckan så är det bara fem veckor kvar att jobba innan jag går på föräldraledighet! Time flies!


    Förra veckan blev allt mitt mtrl klart för lanseringen av nya produkten & nu i helgen så insåg jag att det fanns inget dåligt samvete att ha för att "jag borde remissläsa mtrl", för det finns INGET att remissläsa eller layout-korra just nu! Det var väl typ första gången sen förra hösten Vilken FRIHETSKÄNSLA! Det kommer att komma mer under hösten sen ism språkversioner, men det lär inte hinnas innan jag lämnar, så det får min vikarie göra! Jiiiihaaaaa! Så jag hoppas att de veckor som är kvar inte ska bli så uerberhysteriska som det varit senaste året, sååå välbehövligt!

  • Piggelin1

    Nu ska jag googla på ståbräda till Bugaboon. Var förbi Babyproffsen efter jobbet idag för att kolla lite på det - niohundra spänn ska de ha för den. Ska kolla om det går att hitta billigare ngnstans tänkte jag!

  • Piggelin1

    Izzie förresten - kul att Matilda pratat om syskon! Det gjorde Amanda med, lååångt innan vi hade berättat ngt om det för henne & det syntes absolut inte ännu då. Lustigt liksom! Hur var det nu, mådde du illa förra gången, eller klarade du dig igenom det hyfsat?

  • Piggelin1

    Hmmm, verkar inte som om det blir billigare att köpa ståbrädan på nätet - hittade en tysk sajt bland annat, men i slutändan när man räknat in transport-kosten, då skilde det typ 50 spänn, så då kan det ju vara...


    Nu kom mannen hem från sin squash, ska socialisera lite tror jag bestämt!

  • Piggelin1

    Hej hej,


     här flaggar vi med fasadflaggan idag! Känns viktigt att fira att vi lever i en demokrati


    ...och så skulle det dessutom varit min mormors 98-årsdag om hon inte gått bort nu i januari. Var & köpte några solrosor till hennes minne efter vi röstat idag. Det är lite för många mil till hennes grav härifrån, så istället ståtar de på matsalsbordet. I LOVE solrosor


    Grattis till trådens födelsdagsbarn idag förresten!


    Alliansen blev det här, ett parti i kommun & landsting ett parti & ett annat i riksdagen ett annat (som jag faktist inte röstat på förut, vad jag kan minnas).


    När vi var i vallokalen hade jag stor lust att riva ut alla SD- valsedlar & slänga dem, hoppas hoppas hoppas verkligen att de inte kommer in. Enligt sifo igår låg de på 3,8%, HOPPAS att det blir ngt sådant, så vi slipper de idioterna. Tolererar alla andra partier, men de som röstar på SD är verkligen dumma i skallen Såg häromdagen på FB att en gammal kompis från gymnasiet (som jag inte träffat på 15-20 år) länkat till lite olika SD-grejor några ggr nu, kan inte låta bli att undra om hon är vid sina sinnens fulla bruk?! Har inte kommenterat det, men mannen min föreslog att jag skulle ta bort henne som vän på FB & i ärlighetens namn är jag rätt sugen...


    Klockarbol - min mamma hamnade i klimakteriet runt 40 ngt & fick börja äta östrogen då. Jag var ju bara barnet själv på den tiden, så jag har ingen koll på vad det exakt innebar, mer än att mamma nu i vuxen ålder vid ngt tillfälle (strax innan jag blev gravid med A, dvs när jag nyss fyllt 37) nämnde det för mig i all välmening, lite av att "vänta inte för länge" om det är så att ni vill försöka få barn, just för att hon själv kom i klimakteriet så tidigt. Så att jag skulle bli gravid nu igen, strax efter jag fyllt 40 är ju verkligen ngt som jag INTE tagit för givet...


    AM - en kollega till mig tipsade om "knipsa-metoden" för ett tag sen & jag nämnde det för mannen min, men jag tror inte att han är så intresserad. I kollegans fall var det just mannen som gjorde det & det har funkat hur bra som helst efteråt. ...och sen var det ju just precis det du skriver, att i deras fall så var det minst lika mkt han som inte ville få fler barn, så då kom ju beslutet verkligen från honom själv också.

  • Piggelin1

    Snaily, fy vad otäckt med blödningen Men vad SKÖNT att de sa att allt var OK på sjukhuset. Kraaaam!


    EA - grattis till MC-kortet!


    Izzie & Hattis, vad ledsen jag blir för era blödningar Izzie, är det helt kört eller finns det ngn chans att det bara var "tillfälligt". Kram på er båda


    PB, såg att du hade en skitdag häromdagen, kram till dig med! Men vad gott att de ringt till mannens referens!! Då kan det ju inte vara kört!! Håller alla tummar jag har!


    Liljeholmens outlet - attans, var det ngt som vi missade i somras när vi hälsade på er?? Ligger det långt från er? (funderar på om jag kan åka dit nästa gång jag hälsar på istället)


    Igår hade jag en alldeles underbar dag förresten! En väninna fr Sthlm & jag var på Hagabadet & jag utnyttjade det presentkort jag fick av henne i vintras när jag fyllde år. Vi gjorde båda varsin fotbehandling & sen simmade vi runt & badade i de olika bassängerna, bastade & avslutade med en helt suverän brunch - yummie! Underbart med tid på tu man hand, utan respektive & utan barn - det blir så himla sällan, speciellt när vi inte bor i samma stad. Det blir ju liksom inte tid på samma sätt att PRATA annars. 


    Nu borde jag sätta fart här - mannen kom hem med fyra papperkassar med kläder & skor häromdagen, har några vänner vi brukar få grejor av & nu var det dags för ett nytt lass. Nästan allt brukar vara superfint & precis i vår smak, så det är alltid både välkommet & spännande


    ...och om en knapp timme kommer Vänner med söner hit på fika, därav att jag borde sätta fart...


    Frejis förresten, vad var det som hänt??!


    Kram på er!

  • Piggelin1

    PB, jag hittar inte bilden i ditt galleri?!

  • Piggelin1

    PB, nu hittade jag bilden! Har inte sett innan att man kan völja mellan olika gallerier!


    Åhhh, vad jag gillar er bil - kan ju iofs bero på att vi har den moderna versionen ståendes på garageuppfarten ...och så förstås, vad jättefin sonen är!


    Inser att jag talar emot mig själv, som hyllar demokratin genom att flagga idag, men samtidigt vill be alla som röstar på SD att dra till ngt betydlligt varmare ställe, men jag kan verkligen inte rå för det... Det är så jädra skrämmande, hur verklighetsfråvarande kan man vara & så vibbarna till Tyskland på 30-talet & den månniskosyen som då härskade där. Fy fan, rent ut sagt. Just att de försöker vara rumsrena, men sen är det väl typ det sita de är nrä de visar sitt rätt ansikte


    Sitter & kollar valvakan på TV, men så fort de intervjuar ngn från SD, så pallar jag bara inte med - jag byter kanal direkt!


    Cicci - inga som delade ut lappar där vi röstade, däremot stötte jag ihop med en tjej från Magplasket. Fnissade lite, hittills har vi ju bara sett varandra utan kläder/i badkläder!


    Cicci, på tisdag är det sex (!) veckor kvar till BF! Det går undan Enligt BM nu i veckan, så brukar bebisarna fixera sig mkt senare när man är omföderska, men strax därpå konstaterade hon att bebisen redan låg med huvudet neråt, så hon undrade om jag fött för tidigt förra gången Hmmm, då börjar man ju undra om det är ngt på G snart?! Frågade BM, men då backade hon & menade att nejdå, så behöver det inte vara, men just för att hon sa som hon gjorde, så börjar man ju fundera i de banorna Har haft lite molvärk i ryggslutet både igår & dag, hmmm... Fast kompisen som jag var med på Hagabadet igår menade att hon känt av det i flera veckor när hon väntade sitt andra, så det är kanske ngt liknande för mig?

  • Piggelin1

    Lycka till imorgon, Vickan!


    Fasen vilken rysare detta är, just nu 173 mandat för alliansen, mot 175 & egen majoritet för en stund sen Verkar som om man får slutgiltigt resultat först inatt

Svar på tråden Livets toppar och dalar