• Hattis

    Livets toppar och dalar

    En mil är väl ingenting om man har bil Tinga! Fast så jobbigt att glömma mjölken etc.
    På TV8 eller något gick det (kanske går fortfarande) ett program där folk åkte runt och tittade på stora hus på landsbygden i England, tycker att huset påminner lite om de hus som visades där. Lite läbbans i novembermörkret kanske?

  • Hattis

    "me enning" måste vara kvällens skönaste kommentar

  • Hattis

    BS - ja, det verkar inte helt vanligt och det som gör mig lite ambivalent inför behandlingen är att gyn beskrev det som "höga nivåer kan göra det svårt att bli gravid" - men jag har ju inte så svårt att bli gravid. Däremot har jag svårt att få barn. Men det var kanske det hon menade.

  • Hattis

    Tinga - ingen aning, har surfat runt lite och förstått det som att den hålls i schack iaf. Det värsta med att få ett mail istället för att prata, har mailat iväg några frågor och suger på resten tills uppföljningen om en månad.

  • Hattis

    Precis Tinga, det jag inte har hittat något om svårigheter att få foster att överleva och stanna kvar... halvsena MA beror ju som jag förstått oftast på kromosomfel. Men men, jag har förstås snickrat ihop en liten teori om att min dumma kropp som ju aldrig fattade att fostret dött så att jag fick skrapa ut det många veckor senare inte heller fattade riktigt ordentligt att det är normalt igen. Men äl har jag ju, glada gubbar och mf har passerat så jag förstår faktiskt inte varför jag ska äta skiten. Men å andra sidan så är det väl sällan man känner till orsaken till upprepade mf och det känns ju bäst att "göra något". Så nu gör jag det.

  • Hattis

    Smart med trådmiddag! Fastnade vid halv åtta hos mig och blev rikigt sugen på förrätten som gjordes - sallad på chili- och citrusmarinerad lax, pilgrimsmusslor, räkor, avokado, papaya och koriander. Slurp vad sådant är gott.

  • Hattis

    Kram Izzie! Även om det är tidigt så är det klart att man blir ledsen! Jag har fått känslan av att hur mycket man kan se vid tidiga graviditeter delvis är beroende av hur ny/bra utrustningen är. Men hinnsäck och tjocka slemhinnor kan nog ses av de flesta tränade ögon. Håller en tumme för att du får se betydligt mera och att det blodet inte betytt något. Skönt att du ska dit imorgon.

  • Hattis

    Mer ego, min underbare make förstod att jag var riktigt ledsen när jag pratade med honom igår och idag väntade omsorg, kramar och röda rosor när jag kom hem från jobbet. Så trots att beskedet var trist så kände jag mig så himla lycklig. Har haft skojsiga helger med underbara vänner, roliga småresor och middagar inplanerade, har bytt till ett jobb som är roligare och har det på det hela taget så himla bra! Ovisshet är nog ändå värst "det är något fel" - gråt och tandagnisslan igår "det kan vara en tumör som kräver långvarig eländig medicinering" - jaja, det fixar sig. Konstig är man.

    En liten otrevlig tanke som jag försöker mota bort är att om vi inte lyckas själva så kan det nog bli svårt att få adoptera om länderna inte betraktar det som hormonproblem utan som tumör=cancer=neverever att det skulle gå.

  • Hattis

    Muggles - grattis!!!!!!!!!!!!   På din beskrivning verkade du faktiskt rätt fredagslurig men jag förstår att du var berusad på lycka och inte på alkhol. Jag är så glad för din skull. Heja! Jag tror att det är en kille.

    Cicci - stort grattis till jobbet och lycka till med löne och förmånsförhandlingarna! Dra till med sju veckors semester så får du sex (veckors semester ).

    Nenne - ajfysatan, första tecknet på en graviditet verkar alltid vara fasen så mycket trevligare än det sista... Men - många blodkärl och stark läkkraft i underliv.

    Har inte hunnit skriva igår men smygläst från mobilen och vill säga TACK AM för att du tittade in och berättade om din bekant. Gissar att du inte vet om hon fortsatte äta medicinen även efter det att hon blivit gravid? Det ska inte jag göra om det blir så utan istället övergå till enbart trombyl. Ha, nu jädrar ska det bli plus som håller i denna tråd! Tog första pillret igår, däckade efter en och en halv timme och mådde PYTON men inga hallucinationer eller läskig yrsel utan helt vanlig nästäppa, enorm trötthet, och fyfördenlede illamående. Ska ta pillren två gånger om dagen och det blir bättre tre timmar efter man tagit dem. Planerar att ställa väckarklockan på TIIIDIGT, svepa ett glas fil och en tablett, ligga och ynka mig hemma ett par timmar óch vara sen till jobbet närmaste veckorna. Det kan vara så att det främst är de första tabletterna man reagerar starkt på så jag hoppas på det.

    EA - ack på mitt jobb och flera av mina vänner har fått barn och jag kan fortfarande inte riktigt koppla bort mina fula "jag skulle ha haft en bebis före dig-tankar" - superdumt för det skulle jag ju inte, det hade väl blivit en varelse utan hjärna eller något. Har suttit placerad mitt emot TVÅ arbetskamrater och sett dem med sina magar varje arbetsdag... Jag har försökt mota bort avundsjukan genom att tänka att eftersom hon lyckas så visar det att det går att lyckas. Det har hjälpt mig även om jag förstås förstår att allas förutsättningar är olika.

  • Hattis

    En (förvisso mycket ovanlig) biverkan av läkemedlet jag äter är spelmani - det har påvisats viss risk för ohämmat hasardspel Känns som om att läkemedelsföretaget inte haft en tillräckligt bra advokat i en mycket underlig rättegång i det stora landet i väster   Har dock varnat maken så han håller hårt i plånboken

Svar på tråden Livets toppar och dalar