• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Mycket tacksam för recept!

    Sova is nästan the shit Men fortfarande gör det ont i hela svalget varje gång jag sväljer. Blir sovmorgon i morgon också.

  • Hattis

    Oj , Luna, BF på juldagen! Om det (mot förmodan) blir alldeles just då och det blir en han så finns det ett namn på J som ni kan ta Fast ni kanske vet att det ska bli en annan sort?

    BS - Aj, då, inte alltid helt lätt att dela med sig av sakerna. När kommer kusinens far/mor tillbaka?

    Parnassia - även om jobbet inte är toppen på alla sätt så kanske du känner att du har ett bättre utgångsläge för andra jobb om du tar det? Har förstått att det inte dignar av dem i dina hemtrakter. Du förlorar ju inte på att åka dit och höra dig för iaf . Jag som inte håller på och bondar till ett litet barn tappar ju det perspektivet lite förstås.

    Jag håller på och bakar till kvällens middag. Maken har åkt för att hjälpa mina föräldrar över dagen, jag är rätt tacksam att han gör det utan mig så att jag kan få hinna pyssla färdigt här hemma.

    Dag 3. Ned (upp-?) räkningen till glad gubbe har börjat! Tjo! Och vi har börjat titta på en resa för att slippa rusk och mörker i en vecka i november/december. Vilken vecka blir uschligast tror ni?

  • Hattis

     


    Ore skrev 2010-10-16 10:30:32 följande:
    KRAM till hormonkänslofyllda PB Din sambo kan få gå kurs hos min man, han verkar tro att en kram löser allt. Medan jag tycker att det är jättetrevligt att kramas, men när det ligger leksaker över hela j_a golvet, disken nästan ramlar av diskbänken, smulorna ligger i drivor på köksbordet och golvet ser helt melerat ut av smuts - så kryyyyper det faktiskt i mig så mycket att jag inte ens kan stå stilla för en kram, utan skulle föredra att vi faktiskt röjer undan, gemensamt, och SEN kramas!

    Word! Förutom leksakerna då.

  • Hattis

     


    porchez skrev 2010-10-17 14:05:33 följande:
    Jag saknar många i tråden? Är det flera som tagit paus?? blivit smygläsare eller bara inte har tid??? Saknar er! (ingen nämnd igen glömd)

    Håller med! *Vinkar frenetiskt*

  • Hattis

    Tjo, glider in efter en så´n där trevlig hösthelg som har innehållit både egentid, middag med vänner och frilufsande ute  Otrevligt nog är jag fortfarande inte frisk och fortfarande lite sänkt av medicinen. Börjar få lite panikkänslor över hur länge jag ska må dåligt, förhoppningsvis blir jag ju gravid om ett tag och då lär det ju inte vara på topp direkt och en viss tid efter förlossningen är ju inte kroppen direkt fit om man säger så - hjälp när ska jag få min kropp tillbaka egentligen?! Se´n är det väl inte så himla mycket att gnälla om egentligen, tror jag är lite förkylningsdeppig.

  • Hattis

    Såå härligt det låter AM Vill också!

    Lite avis även på nya vardagsrumsmöbler Vickan, förstår att du är nöjd över att ha fått dem på plats.

    Klockarbol var ser man din klänning? Hittar ingenting i ditt galleri *nyfiken* Vad seriöst med album till gästerna! Jag är superimpad! Säkert jätteroligt att få Jag tyckte att bara tackkorten var en pärs att skriva för hand.

    Ballt lantiskalas BS! Inte så lite Bullerbykänsla.

    September - antar att det är jobbrelaterat julsurfande? Jag försöker att blunda för all jul tills det lackar mot första advent. Fast några julklappar har jag faktiskt redan köpt (och hoppas att jag inte hinner glömma bort dem i december som jag brukar göra).

  • Hattis

    Hemma. Och har läst ikapp lite på mobilen - roligast, eftersom jag läser bakifrån, blev lappis inlägg om en upptäckt repa i de nedre regionerna och resonemanget om att det ju ska användas. Flinade gott när jag läste lite noggrannare nu

    Här skådas sällan mysbyxor men mejka mig när jag är hemma har jag slutat med för mååånga år sen.

    *fortsätter att läsa ikapp*

  • Hattis

    EA, hoppas allt har gått bra!

    Fy vad tungt det låter Oupsie, jag skulle bli galen.

    Hoppas att du fixar UVIn utan antibiotika AM, det är verkligen skit. Säger som BS m fl, jag rullar snabbt iväg till toan utan rädsla för att simmarna trillar ut, gravid har jag blivit ändå.

  • Hattis

    PB - det låter meckigt det där. Hoppas verkligen att du känner dig bättre fysiskt när du kan dra ned på sprayen iaf. Då börjar det lite mer på riktigt då *tar fram pompomgrejorna*

Svar på tråden Livets toppar och dalar