• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Glömde att säga Heja kaninmannen! Inga ursäkter att inte springa en dag som denna. Hoppas att det går bra Är ruggigt impad - tre mil terräng va? Huga.

  • Hattis

    Klockarbol - hoppas att det går bra med hunden!

  • Hattis

    Såå härligt att höra att du njuter och myser Mugglan Tillbaka efter en rutten lördag i soffan Maken har höstrensat balkong osv, jag kände vid ett piggt tillfälle att jag orkade plocka ur diskmaskinen. Nu mår jag inte illa längre så nu ska vi ta en liten promenad och direkt efter middagen så är det dags för dagens andra tablett. Urk. AM - Jag vore jättetacksam om du ville fråga när din väninna slutade med medicinen. Har läst när jag surfat runt att man även kan ta den även för att hindra förlossning, men min gyn säger att man inte äter den när man är gravid. Mugglan - sant, men å andra sidan så är det inte så hiskeligt många tillfällen där vi haft möjlighet att försöka under glad-gubbetid heller, sex stycken. Och då (minst) två graviditeter. men det du säger stämmer ju iaf. Filmtipset för kvällen är Wag the dog som går på sexan ikväll. Ironiskt nog tänker vi äta pizza

  • Hattis

    ...och DÄR råkade jag ut för radbrytningstjuven. Fattar nada.

  • Hattis

    Å, lycka till på arbetet imorgon Snorkis! Hoppas att det känns lite lättare när du varit där några dagar och har hunnit träffa alla personer ett par gånger. Stor kram! Angående mens - jag inte haft någon fullgången graviditet men både själva mensen och cykeln har förändrats efter det lilla jag varit med om.

    AM - jag skulle bli galen på ett sådant noncharlant beteende från någon. Alltid svårt att dra gränsen för hur rak man ska vara förstås.

    Porchez - Vad eländigt att inte kunna njuta av en helg fylld med vänner och aktiviteter. Bra att du har tagit tag i jobbsituationen då. Styrkekram!

    Någon undrade hur länge vi försökt och att vi inte försökt alla månader... Ja, det är ju inte så förskräckligt länge, ett och ett halvt år, men graviditeter medför liksom att det inte går att försöka varje månad. Sedan så har vi lyckats vara i olika länder etc när det skulle kunna varit dags.

    Idag har jag trotsat Pravidelen och gett mig ut på långpromenad vilket resulterade att jag inte orkade ta mig hem utan fick åka buss. Hela sällskapet visste inte om det så lite pinsamt kanske. Men ganska lätt att bara säga att "jag känner mig inte riktigt bra", hoppas att ingen har bacillskräck och tror att de blir smittade bara Får se hur det funkar på jobbet imorgon, tänker köra myyycket smink.

  • Hattis

    Hallå tråden och hallå Snorkis! Jag lyckas visst hela tiden missa när du är inne! Styrkekram gånger flera till dig, det skrevs mycket vackert igår och jag tycker att världen är så himla orättvis. Om jag vore din arbetskompis skulle jag gå in och ge dig en kram, det skulle jag. Kan inte vara lätt att försöka vara arbetsför och ha distans till det ofattbara då förstås. Å. Jag finner inga ord.

    Skönt med avklarat möte Izzie! Njut av det där som känns som en liten paus när man kan få vara nöjd med sig själv.

    Och jösses hörni, jag har läst ikapp och slitits lite mellan skratt och förtvivlan. Ni skriver ju lite samma sak Cicci och PB, att amning är ganska privat. Vissa vill inte amma barn över ett år, vissa vill amma barn över två år och vissa vill inte betrakta amning - särskilt inte när barn är äldre. Med Ciccis förmåga att uttrycka sig lite halvbrutalt och PBs förmåga att kanske ibland ta åt sig liiite för mycket så blir det nästan underhållande (men också lite ledsamt förstås)för den utomstående betraktaren Hattis (som något översittaraktigt mest hoppas på att själv få chansen att försöka amma sin bebis någon gång).

    EGO - I övermorgon har jag ett inte fullt sådant avgörande jobbmöte som Izzie men jag hoppas ändå att jag lyckas stå på benen (läs sitta upp och inte se helt nedåttjackad ut). Jag ser verkligen sjuk ut när jag har tagit medicinen, igår mådde jag så dåligt på förmiddagen att jag var gråtfärdig. Men det blev bättre på eftermiddagen och nu kan jag sova över en dos och välja om jag tar den första till frukost eller lunch beroende på när jag har möten på jobbet. Tjo!

  • Hattis

    Snaily - det finns ju någon sorts plattor med hjul på, har glömt vad det heter, men det kan beskrivas som någon sorts pianorullbräda. Det kanske är något dylikt mannen din har fått tag på. Hoppas att det inte är alltför många trappor som ska passeras iaf.

    Jag vill också kunna spela piano. Har drömt om att om jag skulle ha ett stort hus och oceaner av tid (contradiction in terms?) så skulle jag skaffa ett piano och ta lektioner...

    AM - Heja Hektor! Det är inte kul att svälja tabletter men de smakar iaf inte f-n. Smart ide med smörade makaroner *lägger på minnet för mig själv och andra*

    Och Mugglan - kom att tänka på dig idag när jag kände mig risig. Och jag kände mig så glad Allt är möjligt

    Godnatt alla.

  • Hattis

    Det är klart att du ska hänga här istället EA!

    Aleta - kram till dig (du kanske smygläser lite )

    Cicci - Jag tror att du skulle vara en fantastisk barnmorska! Tänk hur enkelt och självklart du pratar om allt som har med sex och barnalstrande att göra. Du kan jobba med ungdomar på ungdomsmottagning (naturligtvis öppnar du en egen!!!), du kan dra till Afrika ett par år och bidra till att göra världen fantastisk eller starta en Ciccistyle MVC. Instämmer också i Izzies beskrivning av hur det skulle se ut i en förlossningssituation

    Mugglan - mina erfarenheter av mitt landsting är att det absolut går att få tidigt vul för vanlig läkarbesökskostnad när man haft MA. Vet inte om September har annan uppfattning? Kanske lite trögare nere på baksidan med det.

    Bröstmjölksmat - tja mjölk, som mjölk, är det tillagat så är det ju kanske inte så farligt. Nenne - du får återkomma med rapport om pannkakor Skämt åsido - låter mest som om det skulle vara svårt att få dem att hålla ihop och att de skulle vara ruskigt nyttiga. Varför är mjölk ok bara för att det kommer från en ko egentligen? Borde inte det vara mera läbbans?

    Sitter nu framför datorn och har ont i näsan. Jag vet inte om det är Pravidelen eller förkylningen. Men - jag tycker att jag inte mår fullt så illa längre. Att vara trött och ha ont i näsan några timmar om dagen kan jag ta. Det kommer nog att fixa sig på jobbet imorgon.

    Är också nyfiken, Ore, när får du ngt besked tror du?

    Lappis - jag förväntar mig en rapport från dessertprovningen! Har funderat på dylik men bara vartit på chokladprovning (och bröllopstårtsprovning, det var grejer det!). Här hemma kommer vi att festa på coops kolarippelhalvlitersglass ikväll, hm.

  • Hattis

    FörkylniNG skulle det vara. Har ingen aning om jag är sjuk eller inte, men jag antar att jag inte är det eftersom jag mår prima 8-10 timmar efter varje tablett.

  • Hattis

    Av ren trötthet försökte jag logga in med fel e-postadress och konstiga kombinationer av de jag har, ett under att inte BT låste mitt konto.

    OMS - Det där lät inte lite slitigt. Bara all TID som går åt till att åka och ta prover... Styrkekramar!

    Snaily - Vad bra att ha en ordentlig mor - dotterdag inför något sådant. Har missat om du berättat om det tidigare. Hoppas att det inte är så allvarligt

    Det är vitt fladder man ser på 6+3 Vulen alltså... *drömmer*

    Muggles/September - Min erfarenhet av VUL-kostnad överensstämmer på pricken med vad September beskrev. Går också hos privat gyn och nu sist fick jag betala 270:- eftersom det räknas som gynbesök då det inte var vid liv men om jag skulle skrivit in mig "om det fladdrat" så hade det varit gratis. Även om jag förstår logiken så känns det lite konstigt. Rätt knepigt att sitta och grina "och så var det 270:-". Hm.

    Jag ska ta nya prover efter 4 veckor med medicinen och sluta äta den om jag plussar. Här har det inte sexats så mycket senaste veckan eftersom jag mår pyton, men jag letar glada gubbar och har medicinen effekt så skulle det kunna dyka upp någon till helgen. Får se hur många paket m stickor det blir den här gången, sist var det tre. Dyker det upp gubbe så blir det till att skumpa oavsett hur jag mår! Har sett till att maken och jag inte är ifrån varandra mer än ett och ett halvt dygn den närmaste månaden.

Svar på tråden Livets toppar och dalar