Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Livets toppar och dalar

    Å Lappis vad SPÄNNANDE!!!!!


     


     


    Vickan,


    jag har satt in pengar till dig nu! Om det skulle vara ngt krångel får du höra av dig. TACK igen vännen för att du fixar med detta!

  • sweetstreet

    HEEEEEEEJJJJJJJJJ!!!!!


     


    Är äntligen tillbaka här även om jag ju nu förtiden bara gör små enstaka besök när tid finns. Har försökt scrolla och skumma bakåt och försökt uppdatera mig lite.


    Har gråtit med Snorkis. GUMMAN! Jag kan itne i min vildaste fantasi förstå vad ni går igeom nu du och din man, men jag hoppas hoppas hoppas så innerligt att ni ska kunna ta er ur det svarta hål ni befinner er i. Det komer ta tid. Men någonstans där framme finns ett ljus även om ni inte kan se det just nu. Har egentligen inga ord för allt man skriver känns så fjuttigt och klichéartat. Skickar de varmaste kramar till dig och din man!!!!!!


    Har skrattat åt alla er tokstollar och era diskussioner om ditten och datten!


    Har blivit sååå glad av att se FruLLan här ign och framför allt att det verkar gå så bra med terapeuten!!! Jag tror verkligen att kriser som man klarar av kan göra en till en starkare och bättre person. Att lära sig saker om sig själv ÄR ALLTID positivt även om vägen dit kan vara för jävlig. Sedan detta med familjeförhållanden och uppväxt/barndomar well well, det är väl klassiskt att många bär på alldeles för tunga ryggsäckar utan att ha verktygen till att försöka titta i den och rensa lite. Och att man själv vill bli en förälder som inet gör om de misstag man tycker att ens egna föräldrar gjorde är också naturligt. Tyvärr måste vi nog acceptera att vi alla bara är människor och att vi kasnke kommer klara att undvika en del av de fällor våra föräldrar gick i, men kanske därmed kommer trampa i andra. Som våra barn kommer att berätta för oss när de är vuxna....  


    Cicci måste säga att det där med ditt jobb lät uselt rent ut sagt! SÅ ska man inte behöva behandlas! Hoppas du kan hitta ngt annat!!!!


    Nenne din TokBOLLa!!!!! Med en sådan mage känns det som om du kommer att lyfta snart....!!!! Tycker det låter suveränt att ni fått ett datum nu ialladall.Då kan ni som du säger se fram emot det, njuta av de dagar som är kvar och OM Pricken kommer tidigare så blir det bara fröjd och glädje! Jag fick äntligen iväg kattluckan också.... Shit vilken följetong. Hoppas nu för bövelen att den är riktigt jävla BRA med tanke på att ni fått vänta sååååå länge på den....! Sorry! Skickade även med en liten grej till Pricken. Vi har använt just sådana supermycket och jag måste säga att det är en av de saker vi handlade till Lill-Skruttan som varit allra allra bäst. De används fortfarande! Hoppas ni kan få nytta av dem ni med.


    Muggles, jag förstår det som att du har gjort en IVF som inte lyckats? Ska du göra ny FET nu eller lägger ni ned? Att känna sorg över ett barn man vill ha men itne kan få tycker jag alltid är "legitmt". oavsett om man har barn sedan tidigare. Sedan kan jag väl hålla med om att det är ännu hemskare att inte kunna få NÅGOT barn än att inte kunna få syskon. Men det är ju på det LOGISKA planet inte det känslomässiga. Jag hoppas så att det ska gå vägen för er!


    Nu har jag glömt det mesta jag tänkte kommentera... MEN jag vill hälsa alla "nykomlingar" välkomna!!!! Jag såg en hel del ick som jag itne sett tidigare. Kul att ni vill skriva också inte abra smygläsa!


     


    Själv jobbar jag första dagen idag. otivationen är därmed låååååg. Usch! Allt tar 5 ggr så lång tid och jag längtar till tandläkaren! Jo jag har en tandläkartid i em och normalt är det ju inte så kul med tandläkarbesök men idag känns det BRA att gå lite tidigare....


    Har haft en ritkgit bra semester i Sverige ändå. Visst skulle man gärna ha lite mer "riktig" semester där man kan "bara vara" också men de här dryga två veckorna har gått ver förväntan. Självklart inte helt utan "familjefriktioner" men så är det alltid. Det känns ändå som två bra veckor och det är det som räknas.


    Mrs B hade tyvärr ingen tid för fika men vi passerade nära dig ett par ggr. Kanske en annan gång?!?


     


    Nu MÅSTE jag jobba lite till....


     


    Puss till er ALLA!!!


     


     


     


     


     

  • sweetstreet

    Snaily!!!


    Ser att du är här! 


    1) TACK för ditt mail ang Lipton och hans kissproblem!


    2) Blopudding är en DELIKATESS som jag saknar grymt här där man inte kan få tag på det!!


     


    Nu när jag var hemma i Sverige åts det blodpudding, falukorv, kräftor, räkor och annat som är sååååååååå GOTT!!!!!!!


     

  • sweetstreet

    Vill även skicka en kram till September kom jag ju på!



     


    Lycka till nu!

  • sweetstreet

    Aaaarrrghh... JOBBET var det ju va?!?!?!??!?!?!....

  • sweetstreet

    BS,


    nu har jag fått mer klarhet i det här och det är egentligen inte torrfodret i sig om jag förstår det hela rätt. Snaily kan säkert svara mycket mer korrekt. Det handlar istället om att maten ska ha rätt pH så att katten inte får kristaller i urinröret. Vi harnu fått ett särksilt foder utrskrivet på recept som tydligen ska ha rätt pH.


    Hoppas det kommer gå.


    Vi funderar även på att skaffa en sådan där hiskeligt ful vattenfontän som katter kan ha där vattnet rinner hela tiden. För de flesta katter dricker helst rinnande vatten. kanske kan vår lilla Lipton då dricka mer och även på detta vis motverka urinvägsinfektioner eller kristaller. Är tanken.


     

  • sweetstreet

    Luna,


    jo jag bor utomlands. I New York närmare bestämt. På Manhattan. Hattis var nyligen och bodde i vår lägenhet här under tiden vi var i Sverige på semester. Hjälpte oss att hålla katterna sällskap samt mata dem!


     


     

  • sweetstreet

    Cicci,


    jag förstår att det kan vara smart att stanna kvar där du inte behöver 2bevisa ngt" utan de känner dig. Men som sagt, det låter ändå som hej-kom-o-hjälp-mig-illa med hur de skötte ditt jobb nu när du kom tillbaks!


    Tycker förresten det lät bra att du inte känner dig alltför deprimerad över ditt MF. Att det var såpass tidigt att du själv knappt hann fundera äver om du var gravid kanske gjorde sitt till? Samat att dina små guldungar säkert håkller dig bra sysselsatt???! ;


     

  • sweetstreet

    Nenne,


    hahahhaaaa du får hålla inne med fjärtarna ett tag till då! Eller kanske skaffa sådan där fotboja...!


    Ang luckan så var det inga som helst problem.- Har mest dåligt samvete över att vi inte skickade den direkt för då hade ni haft den typ 2 månader tidigare. Eller iallafall 5 veckor eller något sådant...?


     


    Ska kanske testa med vattenglas på olika ställen. Vi bor dock såpass trångt att vi ju nästan kommer ha det nära matskålen var vi än ställer det hahahaha!


    Men eventuellt blir det ändå en fontän. Nu när Snaily här har sagt att det kan vara bra känns det ännu bättre. Just Lipton kommer nästan alltid när man spolar i krannen i köket och vill dricka så han föredrarnog verkligen rinnande vatten framför stillastående. även fast vi byter vatten i deras glas minst två ggr per dag. men han är en kräsen katt han. Som gillar rostad bagel med amerikansk cheddarost bäst av allt hahahahahaaa!


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar