Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Livets toppar och dalar

    Oupsie,


    tack för kramen!


    Just nu är jobbmoitvationen väldigt låg. Men det är den ofta eter en ledighet såaklart. Men vi får se vad hösten har att erbjuda.... 

  • sweetstreet

    Iiiiiiihhhhh!!! FAN vad spännande!!!!


    Ojojojoj!


    Undrar om de tog med sig den kokta korven????


    Nattamat...???????

  • sweetstreet

    heeeeja Nenne!!!!


    Och hejja P!!!! Du är ju coachen nu så jag hoppas att du är minst lika peppad som Nenne!

  • sweetstreet

    Hoppas såååå att det är bra med Nennefamiljen nu! 


    De borde väl snart vara tre ändå??

  • sweetstreet

    Och September vännen!


    Fyyyy vad ledsen jag blev!!!!! Hoppas att ni kan komma igång snart igen!


    Kraaam!

  • sweetstreet

    Att Snorkis tar ett break är mer än naturligt. Just nu måste tråden skära som vassa knivar i henne. Usch, det går liksom bara inte att förstå!!!! Varma kramar till henne!

  • sweetstreet

    KUL att se Gosnosen här inne nu! Även om det kanske är en snabvisit. 


    och jag tror inte jag sagt hej till Snartis heller???


    HEEEEEJ!!!!!

  • sweetstreet

    Hm, det där med hur lång tid förlossningar kan ta är ngt jag själv har svårt att förstå också. Eftersom jag inte hade någon normal sådan själv så är det fortfarande väldigt abstrakt på ngt vis.


    Själv låg jag ju inne på sjukhus 2 dygn efter att vattnet gått på tunnelbanan mot Bronx haha! Sedan bara startade allt av sig själv och det gick skitsnabbt. jag fattade ju inte ens att det var riktiga värkar för syrran jag ringde på kom in och sa att det inte var riktiga värkar utan bara "irritable uterus". Minns att jag tänkte att "fan om DET HÄR bara är irriterad livmoder så HUR ska de RIKTIGA värkarna kännas??!" För det gjorde OOOONT. Och sedan när jag sett att det hela verkade regelbundet och klockan på motsatta väggen visade att det var ca 3 min mellan så gick det plötsligt skitsnabbt. In kom läkare och syrror rusande och kolade mig. Sa att jag var öppen. Jag frågade om jag skulle ringa min man. De sa JAAA! Så jag ringde maken. han sov. TUR var så bor vi så nära att det tog honom max 5-10 min att vara på plats. 


    Jag skulle ju ha kejsarsnitt p g a att dottern inte vänt sig än och min gyn var allvarlit oroad över att värkarbetet kommit för långt så att barnet var på väg ut i "födslokanalen". Så fan vad snabbt det gick.


    Efteråt n'är vi kollade tiden för mitt samtal till maken insåg vi att det var bara ca 40 min från det att jag ringde honom till att dottern var född!!!!

  • sweetstreet

    Telis,


    hahahaa ja så är det säkert....

Svar på tråden Livets toppar och dalar